26 ledna 2012

Fazolový salát s rajčaty a vejcem


Fazolový salát s rajčaty a vejcem
Potravina obsahuje:
Energetická hodnota: 470 kcal = 1967 KJ
Tuky: 15 g

Suroviny:
  • 60 g bílých fazolí
  • 200 g konzervovaných červených fazolí v chilli omáčce
  • 200 g rajčat
  • 2 vejce
  • 40 g cibule
  • 40 g pórku
  • 100 g kyselé okurky
  • 5 PL kečupu
  • 6 g olivového oleje
  • 60 g tvrdého sýra
  • Pepř

Postup:
Předem namočené fazole necháme uvařit doměkka. Mezitím si rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme. Poté je smícháme s okurkou a cibulí nakrájenými na kostičky a s pórkem na kolečka. Přidáme doměkka uvařené fazole a červené chilli fazole z konzervy. Nakonec dáme kečup, olivový olej a podle potřeby pepř. Celé řádně zamícháme a dozdobíme plátky vajec vařených natvrdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků