26 ledna 2012

Můj PPP test

Udělala jsem si ppp test(poruchy příjmu potravy) na této stránce a výsledky jsou:
VÍCE V CČSlovní hodnocení
Myslíte si, že nyní netrpíte poruchou příjmu potravy.
Váš odhad se s výsledkem testu neshoduje.

  1. Sebe, zejména své tělo, vnímáte dost negativně, zřejmě se sama se sebou cítíte špatně. Takové vidění sebe a pocity z toho pramenící vyvolávají velkou nespokojenost se sebou, je zde velké riziko vzniku poruchy příjmu potravy.
  2. Způsob zacházení s jídlem - kontrola jídelníčku, omezování se v jídle a vnímání své hmotnosti není zcela v pořádku a může být rizikové pro vnik mentální anorexie
  3. Zdá se, ža svým zacházením s jídlem nyní neriskujete vznik bulimie.
  4. Nejspíše máte sklon k přejídání se, zejména v situacích, které jsou vám nějak nepříjemné. Takové chování je výrazně rizikové pro rozvoj bulimie či záchvatovitého přejídání.
  5. Občas míváte zřejmě depresivní náladu, která se může projevit smutkem, únavou, horším soustředěním, ale také horším hodnocením sebe a svých schopností. Toto může být rizikové pro rozvoj poruchy příjmu potravy.
  6. Zřejmě často cítíte potřebu být perfektní a kladete si větší cíle. To může mít za následek stres a nespokojenost se sebou, pokud se vám nedaří takto obstát. Takový postoj zvyšuje riziko rozvoje poruchy příjmu potravy.
  7. O tématu poruch příjmu potravy toho na obecné rovině víte celkem dost, přesto vám doporučuji podívat se na další informace.
Máte-li zájem, můžete se zde podívat na správné odpovědi k obecným informacím o ppp.
Odhad poměru tělesné hmotnosti vzhledem k výšce najdete zde. Výpočet BMI je uznávaným odhadem světovou zdravotnickou organizací (WHO).

Výsledek testu v procentech:
  1. negativní vztah k sobě, k jídlu - 82%
  2. mentální anorexie - 50%
  3. bulimie - 25%
  4. záchvatovité přejídání - 71%
  5. deprese - 45%
  6. perfekcionismus - 75%
  7. nedostatek informací - 10%

Zajímavé. Léčím se z anorexie a podle testu mám 50% anorexie. Znovu opakuji - léčím se z anorexie a podle testu mám dost dost dost vysoké záchvatovité přejídání:-D:-D ....inu..zajímavé..Záchvatovité přejídání viz mé jídelníčky-ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků