26 ledna 2012

Pečený pangasius s houbovým ragú


Pečený pangasius s houbovým ragú
Potravina obsahuje na 1 porci:
Energetická hodnota: 196 kcal = 820 KJ
Bílkoviny: 25 g
Sacharidy: 13 g
Tuky: 7 g

Suroviny na 1 porci:
  • 150 g rybího filetu (pangasius)
  • 100 g žampionů
  • 150 g oloupaných rajčat
  • 20 g cibule
  • Česnek
  • 1 KL olivového oleje
  • Sůl
  • Čerstvé bylinky (pažitka, petržel, bazalka aj…)

Postup:
Filer osolíme, opepříme a na pánvi opečeme doměkka. Na druhé pánvi necháme zpěnit nakrájenou cibulku. Přidáme k ní česnek nakrájený na plátky a žampiony na čtvrtky. Tuto směs necháme podusit. Po 3 minutách přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Dusíme doměkka. Hotové podáváme k opečené rybě, celé posypeme čerstvými bylinkami.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků