26 ledna 2012

Salát s fazolkami, tuňákem, cherry rajčaty a olivami


Salát s fazolkami, tuňákem, cherry rajčaty a olivami
Potravina obsahuje:
Energetická hodnota: 339 kcal = 1423 KJ
Bílkoviny: 17 g
Sacharidy: 18 g
Tuky: 17 g

Suroviny:
  • 50 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 50 g bílých fazolí
  • 25 g černých oliv
  • 4 cherry rajčata
  • Hlávkový salát
  • 1 KL olivového oleje
  • Citrónová šťáva
  • Sůl
  • Pepř

Postup:
Nejprve si fazolky (pokud nemáme sterilizované)dáme do studené vody a necháme je odležet alespoň 2 hodiny, poté slijeme a povaříme ve vodě doměkka.. Dále v míse připravíme salátovou směs: nakrájíme cherry rajčata a natrháme hlávkový salát. Dále slijeme šťávu z tuňáka a nakrájíme jej do salátu. Nakonec do salátu přidáme fazolky a olivy. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a kapkami olivového oleje.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků