26 ledna 2012

Salát s kuřecím masem, fenyklem a cherry rajčaty


Salát s kuřecím masem, fenyklem a cherry rajčaty
Potravina obsahuje:
Energetická hodnota: 348 kcal = 1456 KJ
Bílkoviny: 37 g
Sacharidy: 6 g
Tuky: 10 g

Suroviny:
  • 150 g kuřecích prs (1 prso)
  • 1 hlíza fenyklu
  • Červená a žlutá cherry rajčata
  • 1 PL olivového oleje
  • Citrónová šťáva
  • Čerstvé oregano
  • Sůl
  • Bylinková sůl
  • Pepř

Postup:
Kuřecí maso osolíme a zprudka orestujeme na olivovém oleji. Dále nakrájíme rajčata a hlízu fenyklu a smícháme s kuřecím masem, které jsme nakrájeli na menší kousky. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, bylinkovou solí a olivovým olejem. Nakonec přidáme trochu oregana.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků