26 ledna 2012

Salát s kuřecím masem


Salát s kuřecím masem
Potravina obsahuje:
Energetická hodnota: 460 kcal = 1932 KJ

Suroviny na 2 porce:
  • 220 g kuřecích prs
  • 150 g brambor
  • Hlávkový salát
  • 1 malá mrkev
  • 1 malá cibule
  • 2 čekankové puky
  • 3 KL olivového oleje
  • 2 PL bílého vinného octa
  • Pepř
  • Sůl

Postup:
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Ještě teplé je smícháme se solí, pepřem, cibulkou nakrájenou na kolečka, nastrouhanou mrkví, 2 lžičkami olivového oleje a 2 lžícemi vinného octa. Poté k bramborům přidáme kuřecí maso, které jsme osolili, opepřili a usmažili na lžičce olivového oleje. Dále přidáme čekanku zbavenou hořkých konců a hlávkový salát natrhaný na kousky. Salát necháme chvíli odležet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků