26 ledna 2012

Salát s vejcem a ančovičkou


Salát s vejcem a ančovičkami
Potravina obsahuje na 1 porci:
Energetická hodnota: 221,8 kcal = 928 KJ

Suroviny na 4 porce:
  • 2 srdíčka ledového salátu
  • 2 vejce
  • 1 malá sklenička ančoviček
  • Čerstvá pažitka
  • 1 menší celozrnná bageta
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Postup:
Do misky dáme salátové listy a plátky ančoviček. Dále přidáme natvrdo uvařené, zchlazené, nakrájené vejce a bagetu, kterou jsme nejprve nakrájeli na menší kousky, pokapali olivovým olejem a nechali v troubě při 180°C opéct. Nakonec salát dochutíme dle potřeby solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků