- uvařila jsem lasagně (lasagne, parmezán, směs z hovězího masa, domácích rajčat, bylinek, olivového oleje a rajčatového kvalitního protlaku) a snědla je
- začala jsem pít H2O s citrónovou dužinou od firmy Rio (42 kj na 100 ml) - první jsem si říkala, jak strašně moc to má kalorií, vždyť to je 420 kj na litr (láhev má litr a půl), to už je jak dvě nektarinky nebo 300 g jahod nebo více než Ovofit .....atd atd atd... ale pak jsem prostudovala kalorické hodnoty ostatního pití v supermarketu a všechny (pokud nepočítáme čistou vodu nebo Prolinii) nápoje měly víc než 42 kj na 100 ml. O džusech jsem to věděla, ale že je to tak "hrozné" i s běžným pitím, to jsem netušila.
- koupila jsem si bryndzu na halušky (plnotučná)
- přestala jsem nosit župan (na žádost rodičů) - nosím ale aspoň mikinu, i když občas už se zadaří a jsem jen v tričku:D
- najela jsem na program, jehož název zní "dejsvémutěluvšechnoočsižádáanaučhospalovat"
- zdá se mi, že antidepresiva začínají zabírat, tak trochu mi začíná být spousta věcí u prdele :D
A jak se máte vy? :-)
PS: Tohle je můj problém
PPS: Koupila jsem si 2 nové košile, 2 tílka, kalhoty na léto, tenisky, žabky... achjo :D
Veď nekukaj na kcal. Tebe na to kukať netreba. Teda aspoň myslím, neviem koľko kíl máš teraz, ale určite máš ešte podváhu(myslím si). A ani potom nekukaj. Načo? :D
OdpovědětVymazatNakupuješ oblečení v dětském oddělení nebo jsou ti už i ty nejmenší velikosti v dospělém? :)
OdpovědětVymazatMůžu nakupovat v dětském, ale už jsou mi někdy i 32 - 34 v dospělém:)
VymazatTy nosíš mikinu i v těchle vedrech? A jen když jsou doma ostatní, nebo i sama před sebou?
OdpovědětVymazatI sama před sebou.
Vymazattak to je dobře že jsi objevila vodu, která má těch kcal nejmíň
OdpovědětVymazatVyser si oko. Tobě je do toho hovno.
VymazatA tobě? Mimochodem vůbec bych se nedivila kdyby timto anonymem byla autorka
VymazatTak třeba já autorka nejsem. Alespoň za to vodu byte ji tady mohli přestat urážet. Je to pití, proboha...
VymazatKdybych chtěla vodu, která má nejmíň kalorií, tak piju z kohoutku.
VymazatA ten anonym fakt nejsem, bože:D
VymazatLasagne jsou dobré, taky je vaříme s babičkou, ale ještě přidáváme bešamel, který tam prostě patří :) Je fajn, že ti antidepresiva pomáhájí, bez nich to bylo špatné? Jak ses cítila?
OdpovědětVymazat"Pomáhají" mi v tom, že některé věci už tak neřeším, nehrotím (co se jídla a postavy týče). Pocity jsou rozporuplné.
Vymazatantidepresiva jsou svinstva:(
OdpovědětVymazatlasagne bych si dala ale hovězí mleté moc nemusím, když už tak steak :)
My jsme koupili libové hovězí v celku a pomleli ho doma, ať v tom nejsou žádné, s prominutím, sračky:)
VymazatA proč myslíš že jsou antidepresiva svinstvo?
Vymazatmně antidepresiva neskutečně změnily život k lepšímu!!!!:-)....super pokrok LSZAN:-)
Vymazatodjela jsem na dovolenou..a teď jsem se po 3 týdnech vrátila na tvůj blog a vidím krásný pokrok(myslím tím opravdu znatelný pokrok).jsem za tebe šťasná:)
OdpovědětVymazatCo třeba dát si tlačenku, nebo klobásu?
OdpovědětVymazat:DDDDD a to jako proč ?
Vymazatlasagne jsou dobré, ale nemám nervy vařit každou těstovinu zvlášť:(:D někde jsem to četla a posedlo mě to:D působíš pozitivněji a to se mi moc líbí)
OdpovědětVymazatTak to ti dám tip;) My kupujeme lasagne (těstoviny - ty pláty) Panzani. Dáš si skleněnou nebo keramickou misku (prostě takovou, která může přijít do trouby), na dno dáš směs z rajčat a hovězího mletého masa, pak SYROVÉ (TVRDÉ!) pláty lasagní (můžeš i třeba zlomit na půl, hlavně, aby byla pokrytá celá plocha), na to zase rajčatovo-masovou směs, parmezán (nebo bešamel), pláty lasagní a tak pořád dokola, navrchu je parmezán. Nic předem nevaříme. Peče se to tak 3/4 hodiny až hodinu:)
VymazatHa! Díky moc za tip, zrovna dnes jsem si všimla těch těstovin na lasagne..., takže je jisté, co si někdy v příštích dnech uvařím.. :)
VymazatJá když jsem dala tvrdé lasagne, tak se mi v troubě nedovařily.. podruhé jsem je zkusila předvařit, ale neměla jsem trpělivost na to vařit každou zvlášť tak se mi všechny slepily dohromady :D Do třetice všeho dobrého jsem objevila nejlepší způsob, a to, že na dno plechu vyskládám lasagne (vedle sebe, aby se neslepily) a zaliju je vařící vodou. Nechám chvíli odstát, aby trochu změkly, jsou potom takové napůl uvařené a teprve pak je dávám do pekáčku a zapékám :)
VymazatLasagne jsem nikdy nevařila, nikdy mě to nelákalo. Ale podle toho, co tu píšeš to vypadá luxusně... Takže to asi někdy zkusím. A moc ti blahopřeju k pokroku, přijdeš mi taková veselá a celkem i spokojená (v rámci možností). Chystáš se vůbec na VŠ? Naty
OdpovědětVymazatAno, na VŠ se chystám a už se moc těším:)
VymazatLasagne jsou dobrá věc.