29 července 2012

Aktuálně

Ahoj všem. V poslední době se na mě obracíte s dotazy ve stylu "Jak se ti teď daří?" nebo "Kolik teď vážíš a měříš?", často se také zajímáte o jídelníčky. Proto jen ve zkratce oznamuji - uvádím, že moji aktuální výšku a váhu uvedu na blog, jakmile seženu/se mi ozve 20 slečen a řeknou mi svou váhu a výšku, nejlépe kdyby měli i aktuální fotku. Ne všechny musí mít problémy související s PPP, ale jejich počet by v tomto čísle měl převažovat. Nemyslím si, že 20 je nějak moc. A nezůstanu jen u zveřejnění váhy a výšky. Ráda bych se blogu plně věnovala, nebo alespoň více - více osobně, ne jen ke zveřejňování informací o potravinách a podobně. Pokud tedy máte zájem o mě, o informace o mě, napište svou váhu, výšku a nezapomeňte přidat odkaz na své stránky ;) Postupně sem Vaše údaje doplním, takže žádné anonymy ani utajení :)
S pozdravem,
lsza.


7 komentářů:

  1. heh.je škoda, že to takhle tajíš..

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň za ten výraz, myslím ale, že na tohle se ti většina lidí vyse*e ;D Myslím, že zas tak moc po informacích o tobě tady většina blogerek nepraží... Mluvím teď za sebe, ale jsem si jistá, že tento názor se mnou hodně lidí sdílí - Pokud o sobě chceš psát, piš, zajímá nás to a rádi si to přečteme. Je to tvoje věc, jestli o sobě píšeš, nebo ne, nebudeme to z tebe tahat. Ano, zajímalo by nás to, ale proč si pro to proboha kladeš tak vysoké požadavky? Zajímá mě, jak se ti daří a jak jsi na tom, ale jen pokud o tom chceš sama psát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já nečekám, že mi budou psát samy od sebe zástupy holčin svoje míry a podobně. Sama si zjišťuji a ptám se. Vážně si nemyslím, že všichni jen čekáte, až napíšu svoje podmínky a hned, jak to udělám, tak jste celé natěšené splnit mé požadavky... Nemysli si, prosím, o mě, že jsem taková kráva..:(

      Vymazat
    2. Ahá, já to právě pochopila tak, že ti sem má nakráčet 20 slečen a pěkně napsat své míry a přiložit odkaz na fotku ze všech úhlů, abys mohla zveřejnit ty své. Tak to jo, promiň :)

      Vymazat
    3. Já se to nedivím, že jsi to tak pochopila, protože ono to tak vyznívá - jak říkám, v poslední době se neumím vyjadřovat...

      Vymazat
  3. Stejně ale nechápu, na co ti budou míry 20ti holek..to se s nima budeš srovnávat jestli náhodou některá z nich není nedejbože hubenější než ty? Nebo jak?..taky souhlasím s Natty...budu ráda, když o sobě napíšeš, napíšeš jídelníček, jak se Ti daří, jak na tom momentálně jsi..ale tahat to z Tebe nebudu..btw: na tvůj minulý blog jsi přeci dávala jak váhu tak i fotky své postavy a míry 20ti holek jsi nepotřebovala, nebo se pletu?..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není podstatné, že jsem zvolila zrovna číslo 20, na to nehleďte:-)
      A ne že by ty ostatní váhy a výšky nějak ovlivnily to, jestli a jak zveřejním pak moje hodnoty, ale ano, do jisté míry se srovnávám. Jde o to, že já nemám odhad - na nic. Celý život s tím mám "problémy", nedokážu si tipnout žádné číslo, vzdálenost atd.. vůbec! (Nedokážu říct, jestli by to mohlo být 30 a nebo 1000). A tak mě strašně zajímá, jak jsou na tom ostatní - Vy.

      Vymazat

Archiv článků