23 srpna 2012

Isabelle Caro

Slečny, pamatujete si ještě na modelku trpící anorexií, Isabelle Caro, která se proslavila především svým BOJEM proti anorexii, nejvíce pak billboardovou kampaní, kdy se nechala nafotit zcela nahá, aby tím poukázala na svou extrémní vychrtlost a na problém jménem anorexie?
Jistě také všechny víte, že 17.listopadu 2010 zemřela, podlehla zápalu plic, její anorexií zdecimované tělo se nezvládlo bránit.
Tak jsem právě zjistila, že mám BMI nižší než ona... děsí mě to. Ale všechno toto mě nakopává kupředu, směrem k vyléčení! Nemám z toho radost. Ona umřela. A já už delší dobu vím, že nejsem v bezpečí.

Pro zajímavost, Isabelle měla v době svého úmrtí BMI 11,39. Při svých nemodelkovských 165 cm vážila 31 kg.

16 komentářů:

  1. Ahoj! :)..tak jsem se sem po pár dnech přišla podívat :)..jak se ti daří? :)--ano, Issabelle Caro si moc dobře pamatuju..taky jsem měla nejnižší BMI asi 11,22..naštětsí jsem přežila-a dívej kde jsem teď! jde to, když se chce! :)..ale když jsem měla tak nzké BMI tak se o mě v léčebně šířilo, že vypadám jak ona..že jsem jak její dcera nebo co :D :/..
    ale pokud máš nižší BMI než ona-no..to teda je už kritické...měla by jsi fakt zamakat-ale tomto případě, je to už bohužel na JIPku--ikdyž jsi plnoletá, může tě tam poslat soud..(promiň, ale nepřijde mi, že bys bojvala..)..pročítala jsem si tvůj blog-naposledy jsi měla BMI asi nějak 13-akže jsi od té doby ještě zhubla a máš mít jak 35 kilo? :/..:ú..ach jo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Daří se tak všelijak. Díky za optání. Promiň, ale nerozumím tvé poslední větě "akže jsi od té doby ještě zhubla a máš mít jak 35 kilo?"

      Vymazat
    2. Že poslední záznam Tvého BMI je tady na blogu-a to jsi měla BMI asi 13..a měla jsi 35 kg. Takže pokud máš BMI míň jak 11,3 tak máš asi určitě míň kg než 35 ne?..Takže jsi ještě zhubla-i když se tvůj blog jmenuje "léčím se z anorexie"..a co Tvůj jídelníček-jak vůbec vypadá? :)..

      Vymazat
    3. Jídelníčky nezveřejňuji. A ano, zhubla jsem. To, že se léčím z anorexie, neznamená, že úspěšně a že mi to pořád jde.. bohužel.

      Vymazat
    4. A proč nechceš zveřejňovat jídelníčky? Stydíš se? Že jíš málo? Neodstatečně-??..pak se holka nediv že hubneš..přidala jsi aspoń na jídle, po tomto zjištění (že nižší BMI než I.C, která zemřela?)?? A byla jsi vlastně někde hospitalizována?..Víš..když bdeš takhle dál pokraočvat, skončíš na JIPce-jenže ty si řekneš, "podepíšu revers", pak "ultrarevers" a žándá nemocnice nebude, že?..Jenže oni Tě můžou dát k soudu..a dotáhnout Tě tam a zavřít Tě tam..není to žádná sranda..na to že jsi dospělá, bys to měla vědět..plácáš se v tom..všechhny podporuješ, ale přitom sama jsi v sra*kách..a proč vlastně nechceš zveřejnit aktuální váhu?..Podle toho cos psala někdě v komentu tak máš asi 28 kilo, co? :/..

      Vymazat
    5. Vše, co jsi napsala, vím a jsem si plně vědoma. Nepíšu a nevedu tento blog proto, abych se tady s nějakým čtenářem, hádala, tak bych tě poprosila o trochu mírnější komentáře, děkuji.

      Vymazat
    6. Okey, tak promiň no..jsi si toho vědoma ale nic s tím neděláš..je mi tě líto..

      Vymazat
  2. bohuzial to bola prva vec, co mi napadla, ked som objavila tvoj blog a videla tvoje fotky, ze ak nahodou ochories, tak to moze skoncit velmi zle. na zapal pluc zomrela aj anna carolina reston, taka modelka, neviem ci poznas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neznám, ale určitě si o ní přečtu a najdu více. Musím tě upozornit, že mé poslední fotky na tomto blogu jsou staré - z 19.února. To jsem měla o několik kg více, než teď. Tipuji tak o 6-8 kg.

      Vymazat
    2. Ahoj lsza-byla bych ráda, kdybys mi odpověděla-viz nahoře..

      Vymazat
  3. díky,pracuju za pultem v obchodě:)
    jinak jojo,normální jídla ale porce koňské:D

    OdpovědětVymazat
  4. Teraz nechapem, ked pises, ze: "Musím tě upozornit, že mé poslední fotky na tomto blogu jsou staré - z 19.února. To jsem měla o několik kg více, než teď. Tipuji tak o 6-8 kg."
    A mas blog, kde pises, ze sa chces uzdravit. Ako mozes napisat nieco, ako toto? Upozornujem, ze tu mam viac, t.z. huraaa, teraz mam menej? To je chore...
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, jenom jsem chtěla, aby jsi věděla, že ty fotky prostě nejsou aktuální. Nechlubím se tím, že mám méně kilo.

      Vymazat
  5. Četla jsem i knihu, kterou napsala - měla celý život těžký, je mi líto, jak dopadla... A k dotazu na mém blogu. Ptala jsi se, co bylo tím impulsem se vyléčit. Já jsem celou dobu chtěla přibrat, viděla jsem jak jsem hubená, ale ta moje 'snaha' spočívala v tom, že jsem si přidala třeba jen o pár gramů jídla navíc (dřív jsem jídlo vážila), a stejně jsem to pak hned vycvičila. Nejspíše to začalo tím, že jsem si kvůli extrémnímu cvičení natrhla nějakou šlachu v koleni, ale přesto jsem pořád cvičila. To už ale rodiče nevydrželi, a zavezli mě na JIP. Takže vlastně nevím, kde bych teď byla, kdyby to neudělali. Ale stejně, po 3 týdnech v nemocnici s umělou výživou a kapačkami jsem se vrátila domů a bylo to jen a jen na mě, jak budu dál vést svůj život. V nemocnici nebyly žádný zrcadla, takže to pro mě byl šok, když jsem se poprvé viděla. Měla jsem sice jen o 4 kila více, ale vypadala jsem daleko lépe, cítila jsem se lépe. A tak jsem pokračovala v přibírání, zjistila jsem, že život není jen o hladovění a cvičení. Začali se za mnou zase otáčet kluci, kteří se na mě předtím ani nepodívali nebo se lekli, že jsem nemocná. Při přibírání jsem pociťovala, že mám každý den více energie, lepší náladu, lepší vlasy, pleť... Po návratu jsem sama přibrala dalších 7 kilo, a vůbec mě to neděsilo, protože jsem věděla, že s každým kilem navíc jsem krásnější a šťastnější. Moc ti držím palce,jestli máš další otázky tak se ptej u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud mas pod tricet kg, mela by ses co nejdrive nechat hospitalizovat

    OdpovědětVymazat
  7. To je tak polovica mojej váhy a polovica môjho BMI. Ak jesť nechceš, alebo sa bojíš, alebo čo, tak choď na liečenie, tam ti pomôžu. A začni sa mať viac rada... :) Určite si milé dievča, ktorému ani 10kilo viac absolútne neublíži... :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků