27 září 2012

Váha, výška = BMI 11

Moje váha: 26 kg
Moje výška: 163 cm
Mé BMI: 9,79

4 komentáře:

  1. oo, jak super!..tolik Ti závidím tvou smrtelnou váhu..tolik ti závidím že nikdy v životě nebudeš moct mít děti..tolik ti závidím že za pár let/měsíců zemřeš jako ta která se nedokázala poprat s anorexií..o bože, tolik Ti závidím že tě všichni litují a tys nedokázala ve svém životě nic jiného než zhubnout na kritickou váhu, vychvalovat se s ní na blogu a následně zemřít..závist největší!...

    OdpovědětVymazat
  2. Říkáš mi at bojuju, ale ty taky!!!! :( vždyť umřeš! Příhlaš se do motola holka§ :(

    OdpovědětVymazat
  3. Myslela jsem, že se můj blog zastavil, mraky dlouho jsem nepřispěla žádným článkem. ale tvůj komentář mě vyhecoval k dalšímu psaní a taky k tomuto komentáři.
    Víš, život je takovej, jakej si ho uděláš. Až na těch pár nepřízní osudu, co tě potkaj. Ovšem do těch anorexie nepatří. Možná sis ji nevybrala dobrovolně, ale pokračovala si v ní sama - dobrovolně - úspěšně. Neexistuje totiž žádnej vnitřní hlas, co by tě přemlouval nejíst.
    Takže, proklínat existenci anorexie je nesmysl, proklínej spíš sebe a svou hloupost.
    Můžu ti tady psát romány, ale jde o to, co chceš ty sama. Chápu, jak se cítítš v mnoha ohledech, klidně mě neváhej kdykoliv kontaktovat, ale zamysli se nad sebou a svou budoucností.

    OdpovědětVymazat
  4. If your Previous Windows was 7 and you have product key of Windows 7 then upgrade to Windows 8.1 later automatically your WINDOWS 8/8.1 PRODUCT KEY will activate.

    OdpovědětVymazat

Archiv článků