24 října 2012

23.října 2012


23.10.2012:
Snídaně: Ovofit
Svačina: Jablko 120 g
Oběd: Tuňák ve vlastní šťávě 60 g, okurkovorajčatový salát 100 g
Svačina: Yoplait Light extra porce ovoce ananas
Večeře: Müller Riso jahoda + 25 g zdarma


Bílkoviny: 37,215 g
Sacharidy: 76,235 g
Tuky: 10,785 g

V procentech:
Bílkoviny: 30 %
Sacharidy: 61 %
Tuky: 9 %

Doporučené rozložení:
Bílkoviny: 15 - 25 %
Sacharidy: 50 - 70 %
Tuky: 10 - 30 %

4 komentáře:

  1. Jen dotaz... léčíš se z MA, snídaně jeden malý light tvaroh, svačina neni, na oběd jen malá plechovka dietní ryby na vodě, na svačinu nejmenší a nejméně kalorický jogurt a večer další jogurt - předpokládám opět light. Máš pocit že děláš něco pro uzdravení? Hlavně jde o to, že kdyby holka s MA jedla třeba jablko denně a postupně přidávala, tohle by se dalo i přes tu hrůzu považovat za úspěch. Ty ale naopak neustále ubíráš a to jak na jídle, tak na váze. Uvědomuješ si to třeba?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvědomuje..není potřeba nad tím dumat-několikrát jsem jí tu psala (i jiní psali) komentáře a dávali si práci s radami..jí je to prostě jedno..buď si kila ubírá a je nějaká zakomplexovaná 100 kilová (a věř lsza-spíš nelsza že kdybys měla 100kilo, tak bys byla daleko šťastnější než s pětadvaceti) a nebo tolik fakt váží ale to jen v případě že si amputovala končetiny...nebo mozek?...já s 23 kilama umírala-a byl to stav kdy mě převáželi na JIPku a tam do mě napíchali hadičky-a prý stačil víkend a bylo by po mně...a to jsem daleko menší než ona...tak fakt nevim..

      Vymazat
  2. Mě by jen zajímalo proč u každého jídelníčku uvádíš ty doporučené hodnoty, když nejíš ani polovinu z toho a přitom bys měla naopak jíst víc abys přibírala.... a ani se těm hodnotám nechceš nijak přibližovat postupně.

    A pak mě taky zaráží proč sem dáváš tolik článků o různých výrobcích, které stejně si nikdy nedopřeješ a dál jíš svoje dietní blafy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záhada že? Ne, jen si v anorexii libuje...good luck!

      Vymazat

Archiv článků