19 listopadu 2012

Extrémní váha

Moje tělo se zbláznilo. Ráda bych přibírala tempem 0,3 kg za týden, ale místo toho se mé tělo asi rozhodla rezignovat a aniž bych se jakkoli snažila, přibírám 0,7 kg za 2 dny... fakt paráda, to je člověku hned "líp".. Mám chuť brečet. Proč to dělá? Jak je vůbec možné nabírat tak rychle? Myslíte si, že je to vnitřní prostředí? Doktorka mi totiž kdysi říkala, že první, co mé tělo začne přibírat, je tuk okolo orgánů, že prý já už jsem opravdu jen kostra, kůže, orgány. Ani krve už prý nemám tolik, co normální člověk.
Je pravda, že jsem se dnes zvážila kvůli tomu, že jsem měla "obavy" ze shazování kil. Zdálo se mi, jako by můj obličej byl vyhublejší. Ale ta váha mě hodně vykolejila. A to ani nemám dvě svačiny. Ode dneška zkusím nepít ty proteiňáky, ale dostanu za to pěknou přednášku, protože zrovna včera přišlo balení 60 proteinových prášků, co máma objednala na internetu. Cena 1300 Kč...

Jaký máte názor na tak rychlé přibírání? Co si o tom myslíte Vy?

8 komentářů:

  1. Ahoj, myslim, ze to muze byt zadrzena voda, nebo jsi treba nebyla na zachode. Nemyslim, ze by to byl tuk, netrap se tim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to jen teď. Každé dva - tři dny, co se zvážím, mám minimálně o 0,6 kg více..

      Vymazat
    2. Ahoj znova:) Tohle jsem nasla na jedne diskuzi:

      Teoreticky na přibrání 1 kg tuku je třeba zhruba příjem 25 - 30 000 kJ. [...]Pokud vylučujete sacharidy, tak jste zcela odvodněná (voda se váže na glykogen) a když potom začnete jíst, tak se zavodníte, což může znamenat i mnoho kilogramů. 20.05.2005 21:26
      (http://ekonomika.idnes.cz/odpovedi.asp?t=MALKOVA&strana=85 Je to v 2.polovine stranky)


      A ty urcite nesnis za dva tri dny 30000 kj, aby jsi pribirala tuk, spis je to ta voda. Myslim, ze se ti to s tou vodou pocase srovna a ta vaha nepujde tak rychle nahoru. Neboj se, to bude dobry:)
      I.

      Vymazat
    3. Děkuji mockrát za tvůj čas a ochotu!

      Vymazat
  2. Jo,je to voda....a vlastně-i kdyby to byl tuk?..to chceš být člověk "bez tuku" nebo jak?...ahá-holka s 31 kg omezí jídlo..aby měla zase 26..jo fakt paráda!...ty se prostě uzdravit nechceš..sama píšeš,že se ani "nesnažíš"...a začneš ubírta jídlo..gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Karoli přestaň furt všem psát takové hnusné komentáře... Myslím, že slečna potřebuje spíše povzbudit, ty s ní všude jednáš jako kdybys byla nad ní........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Nad některými lidmi je lepší se nepozastavovat...

      Vymazat
  4. Slečna je v podstatě hrobníkovi na lopatě a uvažuje kde by ubrala... milá zlatá budu upřimná, máš tak zhuntovaný metabolismus, že budeš přibírat i z ničeho, tělo se snaží z posledních sil, a jediná cesta je začít naopak jíst normálně, pokud totiž nezačneš, nezrychlí se ti metabolizmus a v podstatě už si jen krůček od zástavy srdce - tohle "přibírání" je typický pro tyhle fáze a to si nedělám legraci, koneckonců BMI 11 mluví za vše.

    OdpovědětVymazat

Archiv článků