01 prosince 2012

2.prosince 2012

2.12.2012:
07:45 Activia Zdravé ráno Křupavé müsli, banán
9:45 Yoplait Light extra porce ovoce ananas

12:10 Tortilla 60 g, kuřecí prsa 65 g, AQ light bílý jogurt 25 g, cherry rajče 3x
15:15 Cappuccino bez cukru
17:40 Dopékací banketka pšeničná 2x, trochu cottage, 1,5 plátku šunky fitness kuřecí, 1 plátek eidamu light, 3 sterilované okurky




4 komentáře:

  1. Přečetla jsem si všechny tvé "odpovědi" - tvůj příběh je opravdu smutný a ještě smutnější je, že nemá (zatím) dobrý konec. Moc ti ten dobrý konec přeju, hlavně bez anorexie. Nemá cenu obětovat život štíhlosti.
    Psala jsi, že nemáš ráda tofu. To nechápu, já ho zbožňuju :D Teda za předpokladu, že sis nekoupila "tofu natural", to je bez chuti a hnusný, moje nejoblíbenější je marinované tofu. Připravuju si ho tak, že si ho osmahnu na nepřilnavé pánvi bez tuku, přidám kuskus a nakonec rozmíchám vajíčko. Spoustu bílkovin a super pochoutka :)
    Jo a přidala jsem si tvůj blog na fb ;) Měj se krásně a krásný advent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát díky za podporu. Na FB jsem potvrdila žádost o přátelství:)

      Vymazat
  2. Bohužel stačí pohled na tvůj dnešní jídelníček a je jasné jak jsi na tom... máš tady desítky stránek s různými jogurty, zmrzlinama, sladkostma... proč se neinspiruješ... myslíš že s jednim light jogurtem na svačinu se vyléčíš?

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda bych ti pomohla, ale ty si musíš sama uvědomit, že tohle nikam nevede.... "light jogurt", "kafe bez cukru", "light jogurt", "trochu cottage".... víš přece že tohle je na redukční dietu... a navíc je to hodně nezdravý furt se ládovat sladidlama

    OdpovědětVymazat

Archiv článků