16 února 2013

25 kg

Fotka, před 8 kily.


38 komentářů:

  1. O můj bože. Tak to si měla život asi opravdu už na hraně. Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, asi ano, aniž bych si to uvědomovala, málem jsem zemřela.. a asi z toho ještě nejsem venku.

      Vymazat
  2. Zlatíčko, je mi z té fotky hrozně smutno!!!! Bojuj, prosím Tě!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažím. Ta tvoje fotka je ale taky strašná!! Promiň za to slovo, víš, že to myslím dobře.

      Vymazat
  3. Já to nechápu, neber si to zle, ale jak vůbec můžeš žít? Jak si to mohla přežít?

    OdpovědětVymazat
  4. vifonka je čínska polievka instantná... táto fotka je naozaj odstrašujúca, dúfam sa ti darí lepšie, bojuj prosím ťa..ja už vážim 48kg, ked som najedená...je mi z toho zle na jednej strane, chcem schudnúť, ale na druhej viem, že moje telo sa určite cíti lepšie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podstatě máš podle BMI pořád podváhu, tělu je určitě líp a hlavně tě čeká život plný radostí, ne starostí. Když se bude dařit...v léčbě.

      Vymazat
  5. Panebože :OOO holka, hlavně nepřestávej jíst. Vždyť tohle je šílenost, netrápíš jen sebe, ale lidi co tě mají rádi, ty vyloženě mučíš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád jím, neboj. Takové fotky je to jediné, co mě přinutí uvědomit si, že jsem málem umřela a hlavně, že to vůbec není hezké. Když se podívám na sebe nebo do zrcadla, nevidím to...

      Vymazat
  6. Jen jedno slovo mě napadlo: ježišmáriá!

    OdpovědětVymazat
  7. Je super, že už máš pár kilo navíc! Držím palce ať to jde dál až k normální váze!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky ti moc moc fandím. Snad bude všechno v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  9. To snad není možný! :( Fakt, snaž se a neubližuj si takto! Však vidíš, k čemu to akorát vede... Přeju hodně štěstí, určo to zvládneš!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Teď mám 44-45 kg a chci nabrat tak 3 kila asi, což bude trochu problém, protože jsem se nikdy nepřehoupla přes 45 ať jsem jedla, jak jsem jedla :D Ale to půjde, musí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Na takovou podváhu jsem se nikdy nedostala a přesto jsem měla dost zdravotních problémů a cítila jsem se mizerně... nedokážu si představit, jak by mi bylo na tvém místě :( Moc ti fandím, věřím, že tenhle boj vyhraješ!
    Já jsem na tom teď celkem dobře... sice to jídlo furt trochu moc řeším a trochu s tím manipuluju, každopádně držím se kolem stanovené minimální váhy a asi bych pod tu hranici už jít nechtěla...

    OdpovědětVymazat
  12. bože... cítila jsi se i tehdy tlustá? Viděla ses tlustá? Jak na to koukáš teď? Přitahuje tě to ještě někde v podvědomí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, cítila jsem se tlustá a stále cítím, jenom už je tělo tak vyčerpané, že nemá sílu vzdorovat JÍDLU a vyléčení, jsem unavená.

      Vymazat
  13. Prepáč, ale veď nebudeme sa tu na nič hrať, nevedela som, že je možné s týmto prežiť. Toto by si mali uvedomiť všetky baby, ktoré s tým začínajú, lebo toto už nie je ani thispo (či ako sa to píše-nezaujíma ma to) :-( a ja meriam na každom metri inak :-D ale dalo by sa povedať, že tak 168-170 (ale ja teraz vyrastiem, budem piť veľa mlieka a bude mať aspoň 174! :-D (dobre,dobre, ja viem,že trošku nereálny sen, ale snívať predsa môžem) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, co mají dělat ti, co měří 164 cm jako já a nebo ti ještě menší!!? Klídek:)

      Vymazat
  14. Moc děkuju za podporu :)) Nejhorší je, že člověk si to vyšší číslo dokáže racionálně zdůvodnit, tak stejně to zděšení je nefalšované :D Každopádně už je to lepší :) Otrnulo mi...chystám se k babičce na koláč :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je přesně to, o čem mluvím, bude to dobrý, i když ve skrytu duše člověk doufá, že to číslo bude menší, ten pocit, že jsi zhubla je úžasný, takže ten šok tam prostě je...

      Vymazat
  15. Je mi smutno z toho, že jsem takhle mohla skončit i já :( Drž se! Přeju ti, aby jsi se z toho dostala! I těch 50kg bys mohla mít! Vše je lepší než tohle...

    OdpovědětVymazat
  16. Omg O.o úplně mi leze mráz po zádech...vždyť si mohla umřít! jak jsi takhle mohla žít, to je hrozný, mrzí mě jak si ubližuješ =( fotka jako z hororu O.o

    OdpovědětVymazat
  17. Ježišmarjá...úplně jsem se lekla...:((
    Prosím bojuj...vím, že je to těžký...moc těžký...ale věřím, že to zvládneš..
    Bereš AD?
    Držím ti strašně moc palce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj.. ano, je to strašně těžké. I když, pokrok tady je. Jím daleko více než dříve. Dřív to bylo 2x denně, dnes je to 5-6 za den + proteiňák v mléku. AD neberu, ale beru antipsychotika.

      Vymazat
  18. Och... Ja som na tom zle, ale táto fotka mi vyrazila dych (alebo môj notebook na hrudi?! Obidve veci asi)... Som rada, že sa už z toho dostávaš. Ani nevieš, ako som sa potešila tvojej vyššej váhe konečne :)... A svojej ešte viac.

    OdpovědětVymazat
  19. Z této fotky je mi opravdu smutno. :/
    Bojuj! Ty to dokážeš!
    Držím ti pěsti.

    OdpovědětVymazat
  20. hrozně se o tebe bojím, když tu fotku vidím.. fandím ti, jak jen to jde!! dokážeš to!
    Ellie

    OdpovědětVymazat
  21. To je šílený. Bojuj.
    Vím, že se to nedá moc srovnávat, nemám anorexii, mám 169 cm a 45 kg, takže jsem docela hubená. Chci říct, že ti docela rozumím, že to v tom zrcadle vidíš jinak. Taky to tak mám, že když se na sebe dívám zvrchu, přijdu si i docela tlustá. Pak se vidím na fotce v plavkách a jdu do ledničky))
    Držím ti palce.

    OdpovědětVymazat
  22. tak nějak si asi neuvědomuju, že anorexie může zajít až sem... tohle je už fakt brutál! Bojuj! Zvládneš to! Doufám!

    OdpovědětVymazat
  23. Pane bože... Nikdy jsem si nemyslela, že to může být až takto hrozné, promiň, ale ta fotka ve mě vyvoválá- odpor? smutek?
    Držím ti palce, vyhrabej se z toho! ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Z tvé fotky jsem moc smutná...budu ti moc držet palce, aby jsi ten boj vyhrála! Určitě to dokážeš! :)

    OdpovědětVymazat
  25. No když si uvědomím, že při stejné výšce vážím 2x tolik a přesto mi všichni říkají, abych se najedla... no máš před sebou dlouhou cestu, takže ti držím palce, ať to dobře dopadne...

    OdpovědětVymazat
  26. :-O :-O Holka, drzim pesti at se uzdravis!

    OdpovědětVymazat
  27. tak a ja som si hovorila anorektička pri 44 kg...keď sa pozriem na teba tak moje obdobie nezdravej štíhlosti bolo nič...môžeš byť rada že si ešte nažive...moc držím palce, nevzdávaj sa :))

    OdpovědětVymazat
  28. Moc ti přeju, ať se z toho dostaneš...pro člověka, který se snaží zhubnout-já, je tohle smutný pohled, jak to může skončit...drž se a papej..

    OdpovědětVymazat

Archiv článků