17 února 2013

Funny

Co mi přijde směšné?

1. To, že většina holek s blogem se snaží zhubnout, ALESPOŇ na 50, 53 a podobná kila, zatímco já mám 33 kilo a 50 je pro mě nepředstavitelně velké číslo, kterého už nikdy dosáhnout nechci.
2. Ty "úžasně" dietní jídelníčky, kdy dívka napíše, jak má ukázkový jídelníček:
Sn: Ovesná kaše, jogurt, banán
Sv: Activia, sáček Bebe mini
Ob: rizoto, okurky
Sv: pohankový chleba s Gervais, šunkou, sýrem
Ve: tvarohové noky, cottage, vajíčko
2.ve: tvaroh, javorový sirup, mandle, sušené banány

A potom napíše malým písmem
Mimo: čokoláda Milka karamelová, čipsy, koblih, 2 cappuccina s cukrem

Jako by se to nepočítalo, to co je "mimo" :-D

Pardon, ale to by mě dorazilo. Vím, že zním jako ta nejpřihloupější osoba na světě, arogance sama, ale mě tohle dostává.



23 komentářů:

  1. lsza..50 kg je na tvou výšku hranice podváhy a normy...takže kdyby jsi měla 50,vždycky by jsi byla "ta hubená"...jaký máš teda cíl?..mimochodem...ano,není to dietní jídelníček,ale je to normální jídelníček...je pravidlený,není tam hlídán každý gram..je to NORMÁLNÍ JÍDELNÍČEK...a kdyby jsi takový měla (i bez té čokolády,čipsů a koblihy),tak by to byl alespoň nějaký pokrok....vím,že je to těžké..ale,víš...jsi v tom už dost dlouho..a tělo chřadne a chřadne...orgány ochabují,některé už dokonce vypovídají službu..je otázka času,kdy to s Tebou sekne..neber to jako něco zlého..ber to jako skutenčost a prosím tě,dělej s tím něco! :)...držím ti pěsti,avšak všechno je jen a jen na tobě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to přijde jako normální jídelníček pro holku co se léčí z PPP nebo má rychlý metabolismus. Já bych takové množství na údržbu postavy nedokázala spořádat.

      Vymazat
  2. neznis hloupě ale jen to dokazuje že pořádnechceš a bohužel dokud to sama nepochopis nikdy se nejvylecis.

    Dokud ti nepřijde například divný že lidí co nemají a ani nepřibírají jí mnohem víc a jinak například, dají si třeba ty jídla, o kterých ty tady jen věčné píšeš a přemyslis...

    Když jsem ti psala o tom metabolizmu bohužel to taky efekt nemělo, ty nakonec nějak nabereš z ničeho ale co budeš dělat pak to nevím..

    OdpovědětVymazat
  3. To spíš ty si chudák, že by jsi po takovym jídle - dokonce přibrala a někdo s tim hubne.. protože je třeba schopnej nějakýho sportu a není jak invalida ..
    nezáviď, není to pěkný..
    Ty jsi směšná celá, ztracenej případ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zažilas někdy tuhle nemoc?!!!! no comment.. nevíš jak takovéto komentáře dokážou člověku ublížit...

      Vymazat
    2. Ano zažila a stále zažívám - Isza mi je odstrašujícím případem, že takhle dopadnout rozhodně nechci. A bohužel nemám od jejího BMI (i když jim o dost víc jak ona, ale sportuji) daleko.. Ano takové myšlenky mám taky - že 50kg je vysoká váha, kterou nechci, že ke svačině si nedám chleba se šunkou a mimo milku.. ale vím, že to je špatně a veřejně to nepopaguju za směšný, protože si uvědomuju, že bych to chtěla taky a vlastně jen závidím. Jak já bych chtěla mít tu sílu na to dát si něco mimo a překonat ty výčitky, ale já si radši nedám.. aby ty výčitky, který bych neustála nebyly.. V hloubi duše by ona sama (i já) chtěla být jako ta holka, kterou tady 'zesměšňuje', ale nemůže.. nejde to..
      A ano vím, že dokážou ublížit, ale to byl účel, aby se probudila ze svojí naivity.. Ona má jediný štěstí, že má milující rodiče a všechny, kteří ji všechno zařídí a starají se o ní.. Vždyť ona by nebyla schopná vystudovat bez cizí pomoci.. Prostě taková ta zakrslá holčička.. Ale do očí ji to nikdo neřekne, protože ji vidí v tom zuboženym stavu, tak ji nechce přidělávat trápení.. Ale vím o čem mluvím.

      Vymazat
    3. V hodně věcech máš pravdu, ale v jednom určitě ne - nechci být jako ty holky, o kterých jsem psala článek. Ne že bych si nechtěla dát třeba něco mimo, to možná ano, ale rozhodně nechci být tak naivní a napsat jakoby zdravý jídelníček a pod to malinkým písmem další kvanta jídla, prostě všechno a na rovinu.

      Vymazat
    4. Já si myslím, že tyhle komentáře sice ubližují, ale pomáhají.. když mi už kluci nadávali a hnusně mě šikanovali za mou vychrtlost, sice jsem to obrečela, ale vzchopila se.. :)

      Vymazat
    5. Anonymní: Anorektičky jsou různé, Isza to nemusí psát, že ostatním závidí. Sama moc dobře vím, že když odsuzuji spolužačky za to, že jedí hnusné tyčinky Snickers, Bounty a denně majonézové bagety, což se mi tohle všechno hnusí, jím NEZÁVIDÍM. Mám prostě k těmto jídlům odpor, že i když jsem se v minulosti cpala všemožnejma kinder sračkama, tak mi nic takového NECHYBÍ! Prostě si říkám, že jsem lepší než oni, když jsem hubená a sladkostem a majonéze se v pohodě vyhnu. Přiznávám se že se nad spolužačkami vyvyšuji s tím že jsou špekaté a můžou si za to sami, zatímco já se dokážu hlídat a mít váhu mezi 49-52kg/171cm. Zatímco skoro všechny jsou 80 kilové tlustoprdky a NECHÁPU je jak dokážou žít s takovou prasečí váhou a nic s tím nedělat. Říkají "u nás v rodině není nikdo hubený tak proč bych byla já" tak jsou podle mě krávy...

      Vymazat
  4. Fajn, takže i můj názor. Když jsem si četla jídelníček, nedošlo mi, že tím myslíš, že je to hodně. naopak jsem nejdřív myslela, že málo. (Ještě jsem neviděla to "mimo" ale myslím, že tohle ani nikdo nensí, celou Milku naráz a kousek neuškodí.) Chápu, že pro tebe je to nepředstavitelné množství, pro mě taky bylo. Když jsem měla k obědu jednou 2 jablka, pamatuju si, jak jsem byla přecpaná. Teď už to nepochopím a po velký porci mám ještě hlad, protože mám docela rozjetý metabolismus.

    Dál - pokud nechceš nikdy dosáhnout 50 kg, je to špatný, protože je vidět že se nechceš léčit. Měla jsem 38 kg. Víc než ty, ale uzdravit jsem se chtěla. I to že budu mít 40 kg ve mě vyvolávalo návaly breku. Ale bojovala jsem..tak bojuj taky, prosím. Viděla jsi na blogu moje fotky. Myslím třeba tuhle : http://nd06.jxs.cz/457/913/9aeb5ae598_91242365_o2.jpg .. Řekni mi, jsem tlustá? Připadám ti tak? Mám tam kolem 49 + kg. Musíš přibrat a pak můžeš cvičit. Nemusíš nabírat tuk, taky to tak chci, já chci hlavně svaly. Proto cvičím. Ale teď nemůžeš, jsi na to moc slabá. Holka prosímtě bojuj. K článku s fotkou jsi mi psala "Tak musím jednoznačně říct, že ty se fakt nemusíš bát žádného tuku, špíčků, naprosto ne. Naopak, na fotce vypadáš pořád strašně drobounce. Klidně ještě přiber, myslím, že ti to vůbec neuškodí." To mi chceš říct, že to byl falešný komentář? Nebyl? Tak taky přiber. Mohla jsi na tom být už jako já..když se vrátíš do mých starých článků, bála jsem se. Hrozně moc, každého sousta, všeho! A teď? Jsem šťastná. Tak v sobě najdi sílu, já to dokázala, tak to taky dokážeš. Prosím. Tohle není život..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, hodně jsi mě namotivovala, jsi hodná. Díky..

      Vymazat
  5. Když jsem se dívala do toho sloupečku nalevo tak jsem nemohla věřit tomu, že tam vidím číslo začínající dvojkou... Každopádně ti jde váha pěkně nahoru a já ti moc držím palce abyses dostala aspoň na tu 50 a pak ještě výš :) A chápu že tě toto štve, já si jednou taky psala jídelníčky na blog, ale když už toho bylo mimo tolik, tak jsem radši nepsala jídelníček žádný :D Stejně mi to přijde takové zvláštní když si člověk někam na veřejné místo píše co jí, vím, taky jsem byla taková, ale teď už se na to dívám jinak. Ale občas si myslím že přidat jídelníček pro ukázku není špatné no a fotojídelníčky nebo jen fotky jídel jsou nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  6. jo je to celkem podvod :D psát věci mimo, ale myslím že 50kg je optimální zdravá váha, koukala jsem na tvoje fotky, léčíš se nebo tak něco ? :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem měla 54 kilo, můj kluk mi říkal "špekáčku", druhý mi říkal, jak jsem pěkně měkkoučká... Nemůžu mít tolik kilo.

      Vymazat
    2. Nesmíš si to tak brát. Mě teď jeden kluk říká "tlouštíku" ale vím že to myslí ze srandy, naopak se mu takhle líbím, když jsem měla 38 kg, tak se na mě vybodl a teď za mnou furt leze a říká jak mám nejkrásnější zadek, jsem sexy, nejlíp líbám atd.. oni to tak nemyslí :) Musíš rozlišovat to, co je myšleno ze srandy a co ne, i když to bolí, NEŘEŠ TO. Jinak se z toho nikdy nedostaneš. Jinak všichni ostatní mi říkají jak jsem nádherná a jak jsou na mě pyšní. On jen neví jak zaujmout pitomec. ;)

      A navíc, měla jsi kluka ne? Teď ho 100% nemáš. Tudíž tamto bylo rozhodně lepší.

      Vymazat
    3. Isza: Ten kluk je v tom případě DEBIL, 54 kilo je i na tvojí výšku krásná váha. Myslím že ten kluk ať je mu kolik mu je, je prostě nevyspělé děcko. Správný chlap chce mít holku, u který je za co chytit(a ne kosti). Ne kostru. Líbí se mi třeba od mého přítele, že má o mě strach a ukázal mi modelku o cca 10kg silnější než já s tím že taková postava by mi slušela. Samozřejmě že nechci 10kg nahoru, ale líbí se mi že je to správný chlap a do hubnutí mi nenutí a že mě v hubnutí nepodporuje, je tak vidět že mu jde o mé zdraví. Nesnáším ty nevyspělé "chlapy" které chtějí kostry. Kašli na ty dva debily a uvědom si, že tě oba chtěli jen zničit(třeba ze žárlivosti). Máš extrémní podvýživu, neboj se přibrat, bude z tebe krásná holka, mrzí mě jak se ničíš =( Aspoň na 45kg bys měla přibrat.

      Vymazat
  7. Mudr Petrak má 50 kilo a stejnou výšku jako ty a mě přijde stejná jako když byla anorektička. Nepřipadá mi že by přibrala od léčby anorexie 11 kilo, typla bych že přibrala od anorexie maximálně 5 kilo. Ale chápu tvé pocity. Jinak ten jídelák mi přijde vhodný pro holku co se léčí z anorexie a musí přibrat. Ale na udržování či hubnutí mi to přijde moc. Já do jídeláku taky píšu co bylo mimo(u mě je to třeba jablko nebo kus zeleniny), já ty záznamy mimo chápu, protože když holka jí podle časů a tak to co má daný jako "mimo" si vzala mezi jídlem. Třeba hodinu po obědě. Takže to není ani oběd, ani svačina je to prostě jídlo mimo.

    OdpovědětVymazat
  8. A maminky mají vždycky pravdu :)) Je moc dobře, že Ti ty léky pomáhají! Pravda je, že když si zapomenu vzít prášek(naštěstí se to nestává příliš často), tak to občas taky cítím. Někdy je mi dost mizerně...

    OdpovědětVymazat
  9. Mám dosť zmiešané pocity z tohto článku, máš pravdu, znieš mi dosť arogantne... Neviem, čo si o tom myslieť...

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, zníš jako arogance sama. To je přesně to, jak z člověka mluví anorexie.. jednou se ohlídneš a budeš si chtít nafackovat:-) Se 164 cm bych při 50 kilech nemohla být tlustá.. prostě to není možné:-) Možná jsi to tak nemyslela, ale zní to tak, že holky, které chtějí hubnout na 50 jsou směšné a tlusté, a to vážně není hezké ani s omluvou anorexie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, tak jsem to opravdu nemyslela. Přišlo mi absurdní to, že ony na nějakou váhu chtějí pracně zhubnout a já naopak přibrat. Moje absurdita.

      Vymazat
    2. Tak to mě těší:-) A jak už tady zaznělo, s 50 by ti to určitě slušelo, a byla bys krásně štíhlá:-)

      Vymazat
  11. To "mimo" beru stejně jako Michelle.
    Víš, nejdřív jsem ti chtěla napsat, že to, co jsi napsala zní skutečně hloupě. Ale když se nad tím zamyslím, chápu tě. Třeba moje sestra chce zhubnout na 60 kilo, já bych tolik mít nikdy nikdy nikdy nemohla a ona na to hubne..
    Jinak taky přibírám.. teda.. měla bych.. Držím ti palce. :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků