25 února 2013

Nejhubenější žena světa: Přála bych si dítě

Možná jste o ní už slyšeli, možná je pro vás tato dáma novinkou, určitě ale stojí za to, něco si o ní přečíst. Ruska Valeria Levitin oslavila 39. narozeniny a i když byla v dospívání krásná, žena "tak akorát", dnes vypadá jako chodící ramínko na šaty. Není štíhlá, je vychrtlá. S anorexií se pere od svých 20 let a sama si myslí, že za ní z části stojí její matka, která ji celý život hlídala, aby nebyla tlustá, protože to prý mají v rodině. Dnes už Valeria hubnout nechce a jako mnoho dívek postižených nějakou poruchou příjmu potravy by se z tohoto začarovaného kruhu, kterým anorexie je, už ráda dostala. Bohužel její tělo se odnaučilo přijímat potravu a tak Valeria přežívá pouze na ovoci.
Po vzoru Isabelle Caro se nechala nafotit, aby odstrašila všechny dívky a poukázala na problém nazývající se "mentální anorexie."
Valeria měří 172 cm a váží pouhopouhých 27 kg. A co mě osobně na tom vyděsilo nejvíce? Že její BMI je 9,13 a moje BMI při mé nejnižší váze bylo 9,3. To mi chcete říci, že jsem vypadala jako Valeria na níže vložených fotografiích? Proč jsem se tak nikdy, ale vážně nikdy neviděla? Proč jsem naopak vždy viděla to tlusté břicho, boky a stehna, velkou kulatou hlavu a druhou bradu? Ta nemoc mě děsí, opravdu děsí.





12 komentářů:

  1. Ty si nevidíš ani teraz, lebo by si s tým niečo robila. Ty patríš do liečebne a ak by si sa chcela liečiť, tak si to priznáš a pôjdeš tam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, souhlasím... Že "léčim se z anorexie"... Dnes už deti vážne nemají co delat...jdi si pročíst knihu ale nepiš tady blbosti.

      Vymazat
  2. Včera jsem na článek o tom najela na super.cz a pak se mi ukázal ještě horší...o té anorektičce, co je šťastná s 25kg, přijde si sexy (tohle nejsou až takový šílenosti), ale co je nejhorší.. ještě radí ostatním dívkám, jak být jako ona. To mi přijde teprve strašný :/
    Neviděla si ses tak, protože se ti ta svině usadila v hlavě a hrála si s tvým vnímáním sama sebe. Jsem ráda, že teď si to už začínám všechno uvědomovat. Moc držím Valerii (a tobě taky samozřejmě) pěsti, i když nevím, jestli se dá vyléčit, když může přijímat jen to ovoce :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tieto fotky som videla, ale dnes som ich videla počas obeda a normálne mi prestalo chutiť :( To je strašné, kam sa človek až vie dostať a koľko telo vydrží :(
    Je to aj trošku motivácia, keď si ju videla priberať?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji tedy přibírat neviděla..

      Vymazat
    2. Já myslím,že to V. blbě podala nebo jsi to blbě pochopila..nejspíš se ptala,jestli TY máš motivaci přibírat po tom co jsi tuhle ženu viděla? :)

      Vymazat
    3. Aaaa, máš pravdu, chybí tam čárka. Díky:)
      A motivace to určitě je.

      Vymazat
  4. Já si možná tu koblihu opravdu koupím, ale spíš by bodla tobě :) a taky té paní na obrázku.. je hrozné, kam až může zajít snaha být krásná - až k té největší ošklivosti. Sotva si umím představit někoho ošklivějšího.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuju za komentáře :) Článek o psychoterapii napíšu, bude-li o čem psát :D

    Valeria ve mně vzbuzuje lítost...a to, že Tvé bmi bylo podobné je opravdu děsivé. V životě bych takhle nechtěla dopadnout...to je mimo jiné taky něco, co mě motivuje k tomu, aby to takhle nedopadlo! Je to hrozná, hnusná, debilní a pitomá nemoc, ale DÁ SE S NÍ BOJOVAT!!

    OdpovědětVymazat
  6. Toto už nie je vôbec pekné :-(

    www.terasofanangel.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je mi jí moc líto 😔😥🙏❤

    OdpovědětVymazat

Archiv článků