11 února 2013

Schwarzkopf Schauma Glatt & Glossy

Tento článek se bude zabývat šamponem a kondicionérem značky Schauma - Glatt & Glossy.
Jsem dívka/žena/slečna/holka/hermafrodit s různými (vysokými) nároky na kosmetiku a není lež, že když vidím nějakou zajímavou reklamu v televizi na výrobek, který mě určitým způsobem zaujme (tzv. ho "potřebuji" :-)), většinou si i danou vychytávku časem koupím.
Mé vlasy jsou velice zničené, podepisuje se na nich můj zdravotní stav, životní styl, melírování, každodenní mytí a žehlení a já, jakožto žena, která se chce líbit (aspoň trošku prosím!), dělám hodně pro to, abych minimalizovala to škaredé na mě samé. Tak je to i s vlasy. Za svůj život jsem už vyzkoušela několik různých značek šamponů a kondicionérů a chci se s vámi podělit o své zkušenosti. Neberte mé články jako nějaké přehnané recenze, pouze se snažím podat svoji zkušenost. Je přeci daleko lepší koupit něco doporučeného, než zajíce v pytli.
Tak tedy, Schauma Glatt & Glossy - 2 fialové nádobky ukrývající zázrak? Tento šampon od Schaumy by měl vlasy zkrotit, narovnat a dodat lesk.
Vždy jsem měla vlasy vlnitější a jak už to bývá (člověk vždycky chce to, co zrovna nemá), vždy jsem chtěla vlasy rovné. Po určité době, kdy na mě ze všech stran útočila reklama s "To ne ja, to moje Schauma!", jsem se skálopevně rozhodla šampon si koupit. Samozřejmě k šamponu i kondicionér.
A výsledek? V životě jsem nepoužívala lepší přípravek na vlasy! Opravdu. "Moje fialová Schauma" byla mé spasení, vlasy byly ráno po večerním umytí skutečně o dost rovnější a časem i lesklejší a na dotek a pohled zdravější. Zázrak, nemyslíte? Já ano...
A jak už to v životě bývá, zazvonil zvonec a šamponu byl konec. Samozřejmě moji milovanou zázračnou Schaumu přestali vyrábět (doufám, že mají aspoň pořádný důvod, něco jako rakovinotvorné látky nebo radioaktivní prvky v kondicionéru).
Dnes již používám jiný šampon (viz tento a tento článek). Ale fialovou Schaumu už asi nikdy nic nepřekoná. Takže kdyby jste ji někde viděli, okamžite hlásit! Letím si pro ni!
Když byla Schauma ještě v prodeji, stála okolo 60ti - 70ti Kč za šampon/kondicionér. Dnes bych za ni byla schopná dát víc. Je to pro mě srdcová záležitost.
A vám ji taky vřele doporučuji, je to ideální pomocník na neposlušné, nepoddajné vlasy vyžadující speciální péči.
Vlasům zdar a holým hlavám též!


Pět medvědů z pěti!

1 komentář:

  1. Děkuju :)) Nebo je to ve mně - jsem idiot, že se raduju z takových prkotin :D :D :) To je náhodička, zrovna dneska jsem se Tě chtěla zeptat na nějaký šampónový zázrak pro anorektické vlasy :D Akorát já je mám rovné a můj největší problém je to, že se neskutečně rychle mastí...fuj :D

    OdpovědětVymazat

Archiv článků