21 února 2013

Today's breakfast


21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Výčitky? Co není, může být :D :D ...znáš to :) Jednou je to tak, podruhé jinak :)) Ale doufám, že to bude v pohodě :) A děkuji za moc milý komentář!! :)

      Vymazat
    2. Já vím a upřímně řečeno mě zrovna tohle děsí...léčebnu jsem ještě nezrušila...dávám si takovou zkušební dobu, uvidím jak to zvládnu a podle toho se zařídím:) Ale věřím tomu, že to zvládnu :) Tím, že přiberu a budu na sobě pracovat (s psycholožkou, nutriční, psychoterapeutem a psychiatrem :D skvělý tým :D) tu mrchu prostě porazím.

      Vymazat
    3. Jsem pro :) Akorát si nemyslím, že jsem vhodný člověk ke konzultaci jídelníčku... :D To asi chápeš :D :D :D Ale podporovat Tě budu moc ráda! :) Jinak můj mail je prý :D : rubystruggles@gmail.com :)

      Vymazat
  2. Hmmm, vypadá to sice pěkně, ale evidentně prostě si to pořád nepochopila, je uplně zbytečný ti cokoliv psát, denně ti tady všichni snaží otevřít oči, píšou jak se ničíš, jak si huntuješ mtabolismus, ptáš se tady co máš jíst.. a na snídani si zase vemeš jeden jogurt s ovocem..... až si k tomu dáš 2 sladký pečiva apod. tak to teprve bude mít smysl... njn, však víš kam bohužel směřuješ a jestli přibíráš, tak to by mě osobně dost děsilo, já snídám 2x tolik a nepřibírám a až budeš chtít udržovat buedš bez snídaně... je to marný,bohužel

    OdpovědětVymazat
  3. No ak z tohto tu priberáš fakt by som sa bála... Ja by som nejesť a priberať teda nechcela...

    OdpovědětVymazat
  4. S tímhle přibíráš? Není ti to trochu líto, že máš tak pomalý metabolismus a vážně s tím nechceš něco udělat, dokud máš ještě možnost??? Jen pro tvoji informaci, já dnes měla ten samý jogurt, 3 mandarinky a k tomu ještě toasty ze 4 plátků toastáku, celého balení eidamu, pár plátků šunky a kečupu, a půl hodinky po snídani ještě sloupec studentské pečetě. Mám 175cm, 57kg a nepřibírám! Před dvěma lety jsem měla 35,5kg a nedávali mi moc velké šance na přežití, ze začátku jsem taky přibírala s 730kcal denně, tvářila se, jak se hrozně snažím a jak se chci vyléčit ale když jsem se dostala na 46kg tak jsem si uvědomila, že to takhle nejde a vyděsila jsem se představy že s tímhle budu přibírat do nekonečna a už se nikdy pořádně nenajím. Začela jsem bojovat, řekla jsem rodičům že s tím něco chci dělat ale nezvládám to, jenže to mi mělo být za dva měsíce 18 a tak by prý nemělo cenu mě hospitalizovat na dětským. Prostě mě hlídali rodiče, připravovali mi jídlo oni, nandavali porce.. jasně že jsem si vyskakovala, že smažený nebudu, protože je to nezdravý, pečivo nebudu, protože to jsou sacharidy a smetanový nebudu, protože jsou to tuky... Ale chtěla jsem se vyléčit a musela jsem pro to něco udělat! Jedla jsem 3000-4000kcal denně a přibírání se ustálilo a k mému údivu jsem přibírala i pomalejc, než předtim! je na čase aby ses přestala tvářit, že se snažíš a opravdu začala makat!

    OdpovědětVymazat
  5. držím palce :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Přijde mi to na snídani docela málo, ale máš krásný hrníček a ananas bych si dala taky :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Vieš, že to je len oblbovanie a nechceš sa vyliečiť. A ak hej tak iba speješ k tomu, že po jednom jabku priberieš kilo lebo takto si stále viac a viac dobabrávaš metabolizmus nech píšeš čokoľvek, ty sama vieš, že to už nezmeníš.

    OdpovědětVymazat
  8. Iszo a kde začneš ubírat, až budeš udržovat..? Začni POŘÁDNĚ jíst dokud je čas přibrat. Váha ti vyskočí nahoru, ale pokud budeš jíst velký porce a pravidelně, tak se to po pár kg zastaví a ustálí - to ti slibuju a nebudeš vědět, kde přibrat.
    A až budeš na nějaké rozumné váze, tak třeba dáš pryč 2. večeře, polévky, dezerty o jednu porci ovoce a budeě normálně udržovat + nastavíš si klidně i nějaký ten pohyb. Ale vážně se nad sebou zamysli sakra už.. Nevím, jestli má cenu bejt hnusná - upřímná - milá - hodná .. Máš jen svoji hlavu, ale já bejt tvůj rodič, tak tě předhodim životu - ani do práce by jsi nezvládla chodit a kde by jsi skončila? Dospěj už..

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle aktivii mám také ráda :) Držím ti palce

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle activie je moc dobrá, ale přece jen by jsi měla něco přidat...

    OdpovědětVymazat
  11. Přečtěte si ostatní příspěvky, to co se zde píše - mimochodem naprostá pravda - se jí snažíme psát už týdny, ale ona už roky nedělá nic... bohužel to nemá cenu, je to jak házet hrách na stěnu. Ale nechápu proč se pak obtěžuje ptát se ostatních co si má dát na jídlo, aby jí doporučili jídelníčky atd. když si stejně jede naprosto po svém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podľa mňa tu niekoho baví robiť zo svojho anorektického života senzáciu, ktorú všetci riešia. Ale ja viac nebudem, je zbytočné sa snažiť pomôcť, ak na tvoje rady niekto zvysoka kašle :-)

      Vymazat
    2. Naprosto souhlas... už název blogu "léčim se z anorexie" - a moje léčba už 5 let spočívá v tom, že mam čim dál nižší váhu, čim dál pomalejší metabolizmus a s prominutím "čím dál víc řečí jak se léčim"... mám taky bohužel pocit, že například to psaní jídelníčků jak má jíst jí víceméně jen podvědomě dělá dobře, ptž tak stejně jíst nebude a má dobrý pocit, že jí mnohem míň

      Vymazat
  12. Souhlasím jídelníčky chtěla doporučit a navrhnut protože ji to dělá dobře že jí menej a upokojuje ji to že nejí tak veľa a směje se normálním lidem, že žerou ako prasata, tak alespoň sudim podle toho jejiho článku funny. Ľudia nemá to smysl, ona se vyléčit nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas, ono jí asi opravdu dělá dobře když jí všichni doporučují večeři či svačinu 3x větší než má ona a ona stejně jí méně a méně. Znám to moc dobře. Já se babičky ptám třeba co mám mít na svačinu do školy, ona řekne housku s máslem se šunkou a já mám radost že mám light jogurt a jablko. Znám to moc dobře, ale narozdíl ode mě je Isza na umření a u ní takové myšlení je extrém. To bych ještě pochopila, kdyby se jí zdálo přežírání ten jídelníček z článku Funny, mě se zdál také moc velký, ale v jednom článku psala že se jí zdá jogurt a jablko jak 2 svačiny a nechápe jak to někdo může sníst. Jogurt a jablko je podle mě normální svačina, jedí to lidi i na hubnutí, rozhodně to nejsou 2 svačiny, má se jíst podle hladu, ne co kde někdo napíše, pravidla ve stravování neexistují, každej ať si jí jak mu to vyhovuje. Třeba ten blábol že se po pečivu na večeři tloustne, hlavně že já vždycky hubla, i když jsem si dala na večeři celou kornbagetu- Také si myslím, že se Isza nechce vyléčit.

      Vymazat
    2. V jednom článku ještě psala že nechápe jak někdo může mít musli s mlékem a k tomu chleba s máslem, protože jsou to "2 snídaně". Normální porce na snídani jsou 2 chleby, tak když je na snídani jeden chléb, může k tomu být ještě něco, třeba ty musli s mlékem a vyjde to stejně jako 2 chleby, ale člověk si víc pochutná. Ještě chutnější je musli s jogurtem + banán, tak to mám já.

      Vymazat
  13. Tohle má být na svačinu, ne na snídani =( už se konečně přestaň trápit hlady, fakt mě mrzí jak se ničíš =(

    OdpovědětVymazat
  14. na mě totálně malinká,ale na tebe dobrej výkon:D

    OdpovědětVymazat

Archiv článků