25 března 2013

Další shrnutí

25.3.2013:
  • podle mě je prostě trapné, aby 20tiletá holka nakupovala oblečení v dětském oddělení a nechápu ty z vás, které se tím ještě chlubí
  • včera ráno mi bylo pěkně špatně, motala se mi hlava a byla jsem bílá jako stěna
  • musím přestat pít takové množství CC zero...:( pomoc!
  • mám ráda jídlo, vážně
  • je zvláštní, že po (asi pro většinu) málo vydatném obědě mě honí chutě, ale po docela dobré (syté) večeři už ne, pro příklad: 
Oběd - 170 g vařených brambor, plátek krůtích prs
Večeře - M&S nudle, 2 rajčata bez slupky a dužiny, tuňák ve vlastní šťávě a 3 sterilované okurky
  • dokud se budu svojí váhou ohrožovat na životě a budu s BMI v anorexii, není přípustné, abych o své váze vůbec nějak polemizovala nebo o ní jen přemýšlela, prostě jez a přibírej. Pro mě je hranice anorexie, tuším, 47 kg.
  • Dnes si chci opět přidat 2.odpolední svačinu.
  • Nevím, co vlastně řeším. Sice přibírám, ano, číslo je pořád větší a větší, ale nemám tři brady, tak je asi načase přestat se bát nějakého číslíčka.
  • Věci mi vlastně vůbec nemusí slušet, hlavní je sebevědomí. Stejné je to s váhou. Mám známou, která je taková, jak to říct, není tlustá, ale řekněme dost oplácaná, taková trochu víc krev a mlíko. A ta, prosím pěkně, se pořád usmívá těmi svými nabělenými zuby a má nosánek nahoru, věří se a světě div se, všichni ji taky berou jako tu hezkou a úspěšnou. Až když se s ní znáte déle a zamyslíte se, tak vlastně není zas tak hezká a hlavně vůbec není štíhlá. Ale co z toho? Ona si prostě věří! Stejně tak s různými blogerkami, často je vidím na jejich blozích v outfitech, za které by se styděla i moje babička a ony si  nafotí v tomhle oblečku asi tak milion fotek s různými pózami a zkrátka to oblečení prezentují tak, jako by to byl nejnovější módní hit, věří si, a o tom to je... Jenže, je sice hezké, že tohle všechno vím, že je to o sebevědomí, ale kde to sebevědomí získat? Chodím teď nejčastěji v černém oblečení, protože když si vezmu cokoliv výraznějšího (podpatky, košile v jiné, než černé barvě, dokonce i sluneční brýle nebo prstýnek atd...), cítím se strašně nesvá. Proč já to mám takhle a jiní si tak věří a můžou být spokojení?
  • Vím, věřím, že se jednou otočím a řeknu "Jo, byla to dlouhá etapa mýho života, ale už je to naštěstí za mnou." - sbohem anorexie, já si nenechám ničit život, ani svým rodičům! A na to si nepřipijem, na to se jdu najíst!:D
  • Těším se na den, kdy si budu moci koupit oblečení v dámském oddělení, ne v dětském.
  • Rozhodla jsem se razantním způsobem zmenšit množství CC zero, které za den vypiji. Sice se žvýkaček pořád ještě bojím (kalorie navíc), ale pokusím se Zero nahrazovat právě žvýkačkami. Bože - každý den máš stejně jiný příjem, tak i kdyby jsi sežvýkala balení 10 žvýkaček, je to maximálně 99 KJ, vždyť to  je  nic.

8 komentářů:

  1. Je super, že máš ráda jídlo, s odpolední svačinkou je to super... :)
    Já si ymslím, že to mdlo a špatně souvisí s tím, v jakým rozpoložžení jsi teĎ, už je to dobré? ;)
    Drž se kočko!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je to lepší. Tlak jsem měla dobrý, tak mám obavy, aby to nebyla hypoglykemie...nevím. Ale díky za optání:)

      Vymazat
  2. Colu určitě přestaň pít! Nahraď jí čaji, vodou..uvidíš,že ti bude líp:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já v dětském oddělení musela nakupovat a nejspíš i budu muset stále, pravé 'ženské' oblečení mi nikdy nesedělo, nemám totiž křivky, a máš pravdu, žádná radost to není. Colu přestaň pít určitě, jen tím tělu ubližuješ, a to zajísté nechceš x) Když je obě malý, je typické, že 'by to ještě něco chtělo' x) Číslo je opravdu jen číslo, je to téměř nic, pohled do zrcadla udělá víc x) Hlavně se drž a nevzdávej x) (blog navštěvuji často a dlouho, mrzí mě, že podporu v podobě komentáře vyjadřuju až teď x/)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda že si všechno uvědomuješ, jsi na dobré cestě =) Jídelníčky máš krásný, ale na tebe je to málo, měla bys jíst více, tohle je vhodný spíš na údržbu hubené postavy a ne na přibírání ;)
    Jinak chápu ty holky co se chlubí že nakupují v dětském, prostě jsou to anorektičky. Upřímně také mám pár věcí z dětského a nestydím se za to =) a hodně věcí mi tam dobře sedne. Myslím že si tam někdy něco koupím zase.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já myslím, že je to celkem logické ne? Když se najíš normálně, tak logicky tělo nestrádá a nehoní tě chutě...

    jinak kolik tak té CC zero vypiješ? Já s tim taky měla problém. Jednu dobu jsem pila i litr denně.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju za milá slova :)) Těší mě to:) Doufám, že ty taky bojuješ!!! :)Je znát, že se to v Tobě hodně pere...myslím, že na jednu stranu bys moc chtěla...na druhou stranu to asi ještě nechceš dostatečně...nemyslím to zle :) A moc Ti držím pěsti ve vysazování ZERA :))

    OdpovědětVymazat
  7. Colu bych nahradila spíše vodou a nebo čajem, zrovna žvýkačkami asi ne :-D
    také mi občas bývá mdlo, ale za chvíli je to zase dobré a tak to neřeším :-D zlobívá mě tlak!! Bojuj, to zvládneš :-)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků