23 března 2013

Dvacátéhotřetího

23.března 2013, shrnutí:
  • Přibírám do krásy, přibírám do krásy, přibírám do krásy....!
  • Nevím, co budu dnes dělat. Nuda.
  • Co dnes máte v plánu vy?
  • Jaký článek by jste uvítali, co by vás zajímalo?
  • Dneska se mi před obědem udělalo pěkně zle, točil se se mnou celý svět.
  • Chtěla bych fotit jídla, ale vážně se mi nechce 6x denně tahat můj dvacetikilovej foťák do kuchyně, tak to zkusím alespoň mobilem, uvidíme.
  • Jedna nejmenovaná, mě velice blízká osoba, kterou jsem vždy považovala za až moc hubenou, má nyní (mimochodem po porodu dítěte) na svých 162 cm 53 kilo (před porodem 55 kg). I teď vypadá velice velice velice štíhle. A já - 164 cm a 35 kg... achjo. Proč to nevidím?



10 komentářů:

  1. Čteš nějaké knihy ? (krom zmíněných brožurek)
    Mohla bys přidat nějaký jídelníček, jak jíš poslední dobou.
    Udělej článek s nějakou inspirací, aby Ti to šlo ještě lépe ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, knížky nečtu, nedokážu se soustředit na text, ten samý problém mě trápí i u časopisů. Jídelníček asi nějaký přidám, uvidím - už teď se "těším" na ty super komentáře od anonymů.

      Vymazat
    2. Být tebou, tak anonymy zakážu. Každý, kdo se nebude schovávat za roušku anonymity a nebude se bát ukázat, Ti koment napíše. Většina čtenářů má už alespoň profil na google+, takže není problém oslovit dostatečný počet lidí...

      Vymazat
  2. taky bych anonymní komentáře, které nemusí být zcela příjemné, zakázala..co je lidem do toho, jak jíš?! jo a ta poslední fotka mě pobavila :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, přibíráš do krásy! to si pomatuj! :))
    U nás je taky nuda, nemoc, chjo! :((
    Nějaké pokorky zaznamenáváš? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak z toho co jsi mi napsala si něco vem.. A KONEČNĚ ZAČNI ŽÍT :) a ne jenom to psát ostatním! ;) (nemyslím to zle)

    OdpovědětVymazat
  5. přeji ti, aby jsi do té krásy přibrala pořádně ;) nedokážu si představit trpět anorexií :/ 35 kg jsem měla snad někdy ve třetí třídě :/ tak pořádně papej a přibírej :) přeju hodně štěstí ;)

    OdpovědětVymazat
  6. ANO! přibíráš do krásy!
    Já jsem teď taky nudím a zítra bude taky nuda =/
    Dneska jsem byla s přítelem a zítra jedu k babičce
    Chtěla bych článek, o tom jak jíš a co jíš =)
    To vnímání samu sebe máme stejný. Jedna kuchařka mi řekla že má 66 kilo a já jí typovala 55 kilo! pak holka stejně vysoká jako já, ta řekla že má 55 kilo a já si myslela že má tak jako já pod 50 kilo, protože já s 55 kily jsem byla tlustá(aspoň tedy podle mě). No a co mě šokovalo bylo mé vnímání holky 180cm/80kg že má 65kg(akorát na výšku 180cm) a ona řekla že má 80kg O.o O holce stejně vysoký jako já co váží 60 kilo řeknu že je krásná a když se podívám na fotku kde jsem já měla 60 kilo tak vidím obézní tlustou holku.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nemyslíš že by to bylo super kdybyses přestala omezovat v jídle a fakt se do toho opřela? Ono totiž.... přibírala bys, ale to vlastně chceš a navíc... vždyť ty přibíráš už teď, a pak bys po dosažení nějaké váhy jednoduše trochu ubrala a jedla dál, jak se ti líbí a nepřibírala... takhle ale co pak budeš dělat? To zas budeš jíst 500kcal denně jen aby se ti váha držela? Mysli na to a přidej dokud si ve fázi, kdy se ti zrychlí metabolismus ještě než se dostaneš na váhu, kterou už zvyšovat nebudeš chtít, věř mi, bohužel vim z vlastní zkušenosti o čem mluvím...

    A ještě mě napadlo, četla jsem že jsi tu psala, že ti nechutnají nutridrinky. A věříš, že to je vlastně zcela ideální? A víš proč? Protože já to měla uplně stejně, taky jsem je nesnášela, ale.... kdybys dostala od doktora nějaký lék, třeba nějakou vodičku co se pije a nechutnala ti, taky jí asi vypiješ... a víš proč je ideální že ti to nechutná? No přece protože když to teď budeš pít a brát to čistě jako "lék", tak potom nemusíš mít vůbec obavu, že bude problém to "vysadit" a vlastně nebudeš na jídle muset ubírat vůbec, jen vyřadíš toto a aspoň bys měla i motivaci už aby to bylo, abych to nemusela pít.. chápeš jak to myslím? Já to tak přesně měla, holky často mají strach že pak neuberou a budou přibírat do nekonečna... ale to neni potřeba, pokud si zavčas zrychlíš metabolismus a přibírat budeš třeba díky tomuto, což pak ráda "ubereš" tak můžeš dál jíst klidně i čokoládu jako ostatní a váha se ti bude držet

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuju za komentář! :) Pevně věřím toho, že se dočkáš!! :)) Jak se Ti daří? :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků