29 března 2013

Svačina

Obědvám něco po dvanácté, svačím až o třičtvrtě na čtyři, mám zařadit ještě jednu odpolední svačinu navíc, třeba ve 13:30 - 14:00?

Co myslíte?

10 komentářů:

  1. určitě,máš tam velký časový rozestup..já obědvám okolo 14:00,svačinu (třeba pásek čokošky+jogurt+ovoce) mám v 15:30,potom svačím zase (třeba větší jogurt+musli/protein. tyčinky) okolo 17:30 a potom svačím ještě potřetí :D (např. jogurt smíchaný s mlékem a stévií jako koktejl a k tomu banán hojně pomazaný arašídovým máslem a zasypaný skořicí) okolo 20:00 a večěřím třeba okolo 22:00 (kolikrát-třeba včera- si dám nášup v podobě hoodně brambor s jarní cibulkou,kuřecí maso v arašídové omáčce-to si ještě přidávám :D a nahoru pdokládám plátky sýra a nějakou zeleninu) :D..a žiju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych určitě svačila:) Jím cca každé 2 hodiny něco malého:)

    OdpovědětVymazat
  3. co to je za otázku, jistěže ano!

    OdpovědětVymazat
  4. lsza, na co kladies taketo nezmyselne otazky? aj tak ju nezaradis. alebo ak, tak pridas max. 1 jablko a aj to budes mat vycitky este mesiac, tak na co je to vsetko dobre...? musis sa velmi nudit dievca moje. keby si radsej namiesto toho vypisovania jedla.
    promin za uprimnost, ale mam dojem, ze len dokonale stracas cas a s tojis na mrtvom bode. a a najma klames samu seba ako bojujes a aliecis sa...
    zelam ti vela zdravia. mas to vo svojich rukach.ale tymto stylom daleko nezajdes.

    OdpovědětVymazat
  5. samozřejmě..:) já bych si ji dala tak ve dvě..potom ve 4..potom v 6 a večeřím v 8..:D:D Ne až tak to nepřeháním..ale rozhodně přidej alespon tu jednu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já třeba mívám takové větší mezery mezi jídly, ale jím fakt velké obědy i svačiny takže mi to nevadí a hlad nemám, ale hlavně se neléčím z anorexie a nepotřebuju přibrat což ty ano, takže určitě si svačinu dej :) Třeba jogurt s ovocem, se sušenkou, nějakou domácí zdravou buchtu nebo kus pečiva :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyby jsi chtela opravdu pribrat tak se takhle hloupe neptas a pridas ji, navic si myslim ze i kdyz das na rady tady vsech, tak uberes jinde

    OdpovědětVymazat

Archiv článků