23 června 2013

Jídelníček 19.6 - 22.6.2013


Tři jídelníčky z dob minulých.

19.6.2013
10:45 Jogurt Yoplait Dobré ráno "hruškový mejdan", banán
12:40 vegetariánské rizotto s parmezánem
Už jen asi polovina porce
15:50 jahody+lesní směs cca 140 g, polotučné mléko cca 150 ml, proteinový prášek "čoko-kokos" 20 g
Proteinová pěna

18:50 M&S nudle, kečup, rajče bez slupky a dužiny, sterilované okurky, tuňák ve vlastní šťávě cca 100 g
20:30 jahody+lesní směs cca 140 g, polotučné mléko cca 150 ml, proteinový prášek "borůvka" 20 g


20.6.2013
10:15 Jogurt Yoplait Dobré ráno "meruňkový nářez", banán cca 100 g
11:45 špagety pomodoro s parmezánem (restaurace)
15:40 Jablko Granny Smith
Jablíčko

18:10 Vitana malinová ovesná kaše s jogurtem
19:40 proteinový prášek "borůvka" 30 g, polotučné mléko cca 200 ml
Tento den byl velice stresující, půlku jsem ho probrečela a tohle bylo jediné jídlo (odpoledne), ke kterému jsem měla přístup.

21.6.2013
7:15 Jogobella light "pečené jablko", lupínky 15 g
10:35 Jablko Granny Smith
12:15 vařené brambory cca 180 g, salát z mrkve a jablka
15:45 "Tiramisu" dezert - vrstvení cca 190 g bílého jogurtu, cca 7 g čokoládových kroužků Dobré Vlákniny, cca 75 g banánu, 2 dlouhých piškotů (dohromady 17 g), vrch posypaný grankem
Až do odpolední svačiny je to bída, já vím, ale opět je to jediné jídlo, které jsem měla. Další dny už to bude úplně jiné:)
19:00 rizoto (70 g rýže, 20 g parmezánu, zeleninový vývar, 100 g fazolových lusků, 20 g kukuřice)

22.6.2013
10:45 Jogurt Yoplait Dobré ráno "hruškový mejdan", banán, miska vodního melounu
Starší fotka melounu (spíš melounku)

12:15 rizoto (60 g rýže, 16 g parmezánu, 100 g fazolových lusků, 40 g kukuřice, zeleninový vývar)
15:45 Müller mléčná rýže karamelová
19:00 M&S nudle, kečup, 1 cherry rajče bez slupky a dužiny, tuňák ve vlastní šťávě cca 100 g, sterilované okurky, sušená rajčata
20:30 jahody 125 g, polotučné mléko cca 130 ml, proteinový prášek "borůvka" 20 g

Jedna starší fotka
Okurkovo-rajčatový salát s octovou zálivkou

19 komentářů:

  1. Radši bez komentáře. Redukční fádní dieta. Kdy by jsi to proboha alespoň všechno nevazila... Cca 7g dobre vlákniny... To mě fakt pobavilo. Opravdu “cca“? Navíc... To je fakt 10 těch lupinku a to ještě samozřejmě těch úplně nejméně kalorický ch...

    Škoda no, holt někdo se vyléčit chce, jinému vyhovuje sedět celý den doma, nechodit do školy ani do práce, číst jen blogy o jídle, pect ostatním a uklízet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, opravdu cca, takové věci nevážím, dřív ano, ale teď jsem dala pár koleček a odhadla, že by to mohlo být tak 7 g. Když napíšu CCA, myslím přibližně. Tvůj komentář je hloupý.
      Chci chodit do školy, ale bohužel můžu nastoupit až v září. Práce se shání velice těžko. Ale jinak mi to doma vyhovuje, jsem introvert. A co, že mě baví péct? To je snad zločin? A že chci mít okolo sebe pořádek a nejsem žádné prase, to taky není na škodu.

      Vymazat
  2. Podívej, Lsza... je to špatné. Fakt špatné. Tyhle jídelníčky jsou opravdu špatná redukční dieta.
    Snídaně = katastrofa - malilinkatá porcička, müsli aspoň 70g, jogurt ideálně pořádný smetanový (tím myslím třeba ty poctivé hollandie nebo ještě líp jogurty ve skleničce)
    Tvé proteinové ovocné pěny bych zařadila jako dezert nebo druhou večeři, ale jako svačinu si dej něco většího - ideálně obložené pečivo, namazané máslem etc.
    Obědy a večeře budiž, ale co to množství? 180g brambor je nic. I hubnoucí porce brambor je kolem 200g, Ty bys měla mít minimálně 250g a víc. Stejně tak rýže celý pytlík a vůbec všeho víc.

    Jíš hodně málo a už Tě po té době neomlouvá, že máš scvrklý žaludek apod. Jednoduše změna vždycky trochu bolí - tak to do sebe prostě musíš natlačit.

    Nic ve zlém. Ale řeklo Ti to tu už dost lidí a Ty to stále ignoruješ.


    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Když chce někdo přibrat, tak 15g musli s odtučněným jogurtem je nic. 180g brambor jsem jedla při přísné dietě. Já chci zhubnout a klidně si na snídaní těch cca 70g musli dám. Pak žádná svačina a malý oběd. Ale prostě snídaně má být velká a na přibírání ještě větší.

      Vymazat
  3. Kdo chce tam, pomozme mu tam, nic lepsího me nenapada. Praci nesezenes ani nahodou uz diky sve telesne konstrukci. Uznej sama, ty by ses zamestnala? Ja tedy tebe z pohledu druheho nejspis ne, sejme te sebemensi stres a to si zadny zamestnavatel na krk nevezme. Je mi te lito. Nechces bojovat, tak nebojuj, ale necekej, ze se s tebou zivot bude mazlit

    OdpovědětVymazat
  4. Je super, že sis jídelníček obměnila (ovesná kaše, "tiramisu", rizoto), to je viditelný pokrok, takže si myslím, že ty stoprocentně negativní komentáře jsou trochu (dost) přehnané. Jako by si někdo potřeboval prostě vylít zlost nebo co...Na druhou stranu: a) není to trochu pozdě, snídat ve všední den ve tři čtvrtě na jedenáct? snídat by se mělo ideálně do půlodiny po probuzení b) light jogurt a 15g lupínků fakt není normální porce na snídaní c) nemyslíš, že to máš trochu přeproteinované? zkus si někdy spočítat poměry živin d) možná už je čas zkusit v restauraci něco dalšího kromě špaget s rajčaty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta snídaně byla pozdě, i když já nevstávám v 8 hodin. Ten light jogurt byl proto, že jsem nic jiného neměla, byla jsem mimo domov. Vím, a psala jsem to, že je toho málo. A přeproteinované to mám schválně, protože, jak jsem už asi 100x psala zde na blog, mám otoky kvůli nedostatku proteinů. A nakonec-na špagetách si pochutnám. Zatím co třeba na kuřecím mase s bramborem ne.

      Vymazat
    2. Ok, o tech otocich vim, neboj:) Jedna vec je ale mit bilkovin malo, a druha je mit jich moc a nicit si ledviny. Anebo takhle: bilkovin dost, ale dorovnat i sacharidy a tuky...Tim masem jsi mi pripomnela, ze az na toho tunaka mas jidelnicky komplet vegetarianske...je to skoda, protoze zrovna maso (nebo treba tofu nebo lusteniny, kdyz jsme u toho) jsou dobre zdroje bilkovin. Ale jestli ti nechutna, tak to chapu, ja ho taky jednu dobu skoro dva roky nejedla.

      Vymazat
    3. Nejsem vyloženě "masař", ale maso mám. Včera jsem měla pečené kuře, dneska smažená prsa. Pozítří budu mít zase kuřecí v rajčatové omáčce, ve čtvrtek králíka a v pátek hovězí;)

      Vymazat
    4. trochu absurdní plánovat si jídlo na týden dopředu.Jo a s tím light jogurtem-byla jsi mimo domov,ale šla jsi do obchhodu a koupila si zrovna light?co je to za nesmysl...?nemohla jsi sáhnout o pár regálů dála vzít normální NELIGHT jogurt?a ty proteiny-kdyby jsi jedla dostatek bílkovin ze stravy (maso a luštěniny a další) tak nemáš otoky..spíš máš ty otoky kvůli tomu jak to máš přebílkovinované!..a to vážení jídla-děsivé...fakt anorekticky děsivé...!!..a neříkej že si to nevážíš :-D.Uplně tě vidím jak bys odhadovala 16gramů parmezánu :-D.A proč si nedáš jiné nudle než z M&S? neříkej,že ti chutnají-tomu tak věřím..jíš je jen proto,že má na to hnízdečko 340kj,že?A žádné jiné takové s takovou energetickou hodnotou neexistují co?...opravdu skvělá léčba!..

      Vymazat
    5. Jídlo plánuji, aby bylo co jíst - vaříme totiž doma dopředu o víkendu. Večeře a svačiny si neplánuji vůbec.
      Ohledně light jogurtu, já si ho nekupovala, dostala jsem ho, byla jsem v nemocnici, chytráku.
      Co do sebe cpu protein, otoky nemám. Je to lékařsky potvrzené, že jsou to otoky z nedostatku proteinů. A když říkám, že je to CCA (!!!), tak to znamená, že to je jen můj odhad, mohlo toho být více nebo méně. Tvůj komentář je opravdu plný hloupostí, snažíš se marně. I když opravdu mě dostává tvé umění, vybrat si jen to, co můžeš zkritizovat. Ubohé...

      Vymazat
    6. No...a 15g lupínků ti taky dali v nemocnici?

      Vymazat
    7. Ano, to byl takový balíček.

      Vymazat
    8. On to není hloupí komentář, ostatní ti chtějí pomoci. Ty si nedáš. Light jogurt a 15g lupínků je ideální dietní svačina. Ne snídaně. 37 kilo je fakt málo, přiber na 45 kilo a budeš pořád hubená a krásná skinny girl, ale zdravá. 45 kilo je moje vysněná váha. Psalas že ti nerostou vlasy zkus Biosil a místo proteinové pěny jez sojové kostky a pij multivitamín a hořčík.

      Vymazat
  5. A ty zase nikdy neuznáš že tvoje léčba nesměřuje nikam, taky si vybíráš z komentářů jen co se ti hodí do krámu... proč třeba nepřiznáš že ty nudle jíš kvůli kcal, že light jogurt ti maximálně vyhovuje, že změny neděláš v jídelníčku žádné, že jen procházíš blogy jiných, ale sama si z toho nic nedáš, že pečeš jen pro ostatní a sama to nejíš přitom bys potřebovala jako sůl, že přibíráš z tohoto minima ptž máš zpomalený metabolismus, ale nic s tim dělat nehodláš atd atd

    OdpovědětVymazat
  6. proč nemůžeš máslíčko? je moc tučné? měla bys ho jíst na tuny,i kdyby ti nechutnalo!:D

    OdpovědětVymazat
  7. některé slečny mají pravdu, jíš fakt málo. ale chápu, že je to po tom všem těžké. máš málo přirozených bílkovin, na tom určitě zapracuj. držím palce!

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím Tě, radši ty jídelníčky nepiš, pokud nechceš být terčem urážek... Myslím to v dobrém. Nebo napiš, že jsi snědla svíčkovou s 10 knedlíky, pak budeš za hvězdu.

    OdpovědětVymazat
  9. Pááni, je mi Tě važne lito........... Já jsem si kdysi prošla něčim podobným, ale jidlo jsem zvracela-záměrně...Už nikdy více, je to jen o hlavě..Vidíš se neustále tlusta a myslíš si, že holky Ti to tady jen zavidí... Musiš zacit jinak myslet.Jestli chceš nekdy mit svou rodinu a rodit děti, tak se okamžitě seber,nebo je vice než pravděpodobne že Ti to nepujde. Vážně to neni hezký pohled, přestan vazit, dej si snidani- obed- veceri a radeji si najdi nějaky sport, ktery Te bude bavit...Necetla jsem cely blog,tudiž ani netušim kolik mas let, ale předpokladam že jsi mlada a nejlepší roky traviš znechucena sama sebou u internetu. Taky mi všichni nadavali a ja je nechtela poslouchat, myslela jsem, že mi jen zavidi, že jsem hubena.....Myslím to važne dobře a proto Ti radim SEBER SE!!! Nikdo jiný to za Tebe neuděla!

    OdpovědětVymazat

Archiv článků