12 července 2013

Jídelníček 11.7.2013


Jídelníček 11.7.2013:

07:20 Jogurt Dobré ráno s müsli, banán, miska ananasu a meruněk
12:20 špagety s rajčatovou omáčkou a parmezánem - celá porce v restauraci
16:00 Magnum Classic
20:00 M&S nudle, rajčatová omáčka, tvarůžky 58 g, fazolové lusky 100 g, kukuřice 50 g, sterilované okurky

28 komentářů:

  1. Nebudeme raději jásat nad jednou zmrzlinou, když zbytek jídelníčku zůstává stejný.
    Ráno pomalé sacharidy, tzn.vykašli se už na ty jogurty s müsli a dej si jogurt do kterého nasypeš pořádnou hromadu müsli vlastního.
    Hrozná mezera mezi snídaní a obědem.
    Oběd fajn, ale k dobru bys měla mít ještě "dezert"
    Magnum chválím, ale neměla by to být svačina, mohlo by to být právě po obědě.
    Pak taky pořádá svačina.
    Večeři nekomentuju, té se očividně nevzdáš.

    Ber to jako dobré rady a nezkoušej zase argumentovat.

    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je napsáno na konci, ber to jako dobré rady..
      Je o pokrok :) ale..je tam prostě velké ALE

      Vymazat
    2. Dokud si nedám Magnum na svačinu, pořád tady poslouchám, že až si ho dám, můžu se ozvat, do té doby, ať držím hubu. A najednou, hele (tohle jsem "vůbec nečekala"), dám si Magnum a jenom slyším, jak jsem zase nic nedokázala.... Docela mě to už unavuje, není to od vás hezké, dokonce bych řekla, že je to dost hloupé.

      Vymazat
    3. Já zrovna nepatřím k těm co by psal to co jsi zminovala nahoře :)
      A rozhodně bych neřekla že neděláš pokroky, jak jsi psala bylo by to hloupé.

      Vymazat
    4. Hloupé je pouze to, že si dáš magnum a zmizí Ti svačiny.
      Hloupé je to, že vůbec očividně nechápeš, co se Ti snažíme říct.
      Hloupé je, že odmítáš změnit, co Ti tu s jídelníčkem radíme a stále máš stejné malé večeře a nedostačující snídaně.

      Kdybys snědla za den tři tabulky čokolády a jinak nic, myslíš, že bychom Tě pochválili, jak hezky papáš čokoládu?!

      Z.

      Vymazat
    5. Hloupé mi přijde žít tolik tím blogem,anonymama...proč čekáš co ti na tvůj jídelníček řeknou?...proč tím tolik žiješ?...proč sis dala zrovna magnum-proč né třeba Corneto,Pegas nebo já nevim co ještě existuje?Někdo si tím prošel,napíše ti tu rady...ale promiň,ty si vetzmeš k srdci jen takové rady,které prostě tak nějak ještě "uneseš"-ale to ostatní,to důležité,na to už kašleš...a vyloženě čekáš na "chybu" tadytěch lidí,co ti to tady komentujou..viz to Magnum a to sprdnutí..proč to považuješ za sprdnutí?..není to hloupé?

      Vymazat
    6. pokrok samazřejmě je,ale pořád je to kontrolované,hlídané,Magnumem si nahradila svačinu-přitom tohle si lidi dají jen tak mezi jídly nebo po obědě..prostě pořád tak nějak jedeš s tou anorexií ruku v ruce-je ot pro tebe taková jistota-ale víš co? Já tě chápu,taky jsem to tak dělala...ale potom budeš nešťastná-tak jako jsem byla já...zkus to prostě překousnout,přidej na jídle a začni se opravdu léčit...každý musel,pokud se chtěl uzdravit a chtěl být šťastný..

      Vymazat
    7. Karoli, ty se běž hrát s panenkama a nemudruj.

      Vymazat
    8. Tak to sorry,nemám zájem :))

      Vymazat
    9. Karoli je na svůj věk velmi chytrá a rozumná, navíc ví o čem mluví, takže ty Anonyme, co ji posíláš hrát si s panenkama, si s nimi běž hrát sama a nebo pokud trpíš nějakou poruchou příjmu potravy, tak si ji užij... Liduš

      Vymazat
  2. Větší porce k snídani a Magnum na svačinu jsou fajn! Ale neměla jsi ve dřívějších jídelníčcích víc jídel denně? Aby sis to Magnum nekompenzovala vynecháním svačiny a druhé večeře nebo tak:-) Ty mezery mezi jídly mi přijdou velké...

    OdpovědětVymazat
  3. jasně no, všude uberem a pak si dáme s velkou slávou magnum,...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech tu holku kurva být!

      Vymazat
    2. Mazat med kolem huby, tím jí pomůžeš nejvíc

      Vymazat
    3. Nepsala jsem nic o mazání medu kolem huby. Ale napadlo vůbec někoho, jak se ta holka asi cítí? Co takhle napsat třeba jen- to bude dobrý. Věř mi, že to ji pomůže mnohem víc...

      Vymazat
    4. asi dost těžko to bude dobrý, pokud bude takhle nadále pokračovat...já měla taky MA, vím jak se cítí...

      Vymazat
    5. Taky mám MA. Nejvíc ze všeho bych potřebovala podporu, a vědomí, že bude všechno jednou dobrý. Ne urážky.
      A to, že máš za sebou MA ještě neznamená, že máš patent na zdravou výživu.

      Vymazat
    6. nebude to dobrý, pokud se nesnažíš, aby to dobrý bylo... Otevři oči, za oknem je úplně jinej svět - ten, kde se každodenní starosti nemotají okolo jídla a okolo toho jestli seš tlustá nebo hubená. O tom, život fakt není.

      Vymazat
    7. Já se ale bojovat už opravdu nesnažím. Nemám proč. Prostě chci chcípnout.

      Vymazat
    8. Neříkej dvakrát. Víš kolik lidí leží v nemocnici nebo doma a umírají na rakovinu nebo nějakou vážnou nemoc? A víš jak moc by si přáli žít? Víš jaký jsou jejich pocity? Beznaděj, bezmoc, brzký konec. Takže važ slova a opravdu si uvědom, co říkáš/píšeš.

      Vymazat
  4. Souhlasím hlavně s tím jogurtem. Koukni se na to i z jiné stránky. Když si koupíš bílý jogurt (třeba 500 g Hollandii), tak tě výjde na 20 Kč a budeš ho mít aspoň na 3 porce. K tomu si můžeš doma umíchat svoje müsli z vloček nebo pokud máš ráda ty lupínky, kterých oni dávají 15 g = to nestačí zrovna pro tebe, tak si třeba kup ty Nestlé Fitness, aby ti to křupalo. A dát si aspoň 60 g, ne jejich DDD 30 g. Když přidám oříšky, tak uděláš jen dobře. Známe jejich kalorickou hodnotu, i při malém množství pěkně naskakuje a to ti jde.
    Oběd - rajčatovou omáčku, pokud byla bez masa, vem čert, prostě rajčata...parmezánem určitě šetřili, takže kalorie zůstaly hlavně na těstovinách a pochybuju, že by toho byl takový kopec, aby to dalo aspoň 500 kcal. No nevím, nebudu soudit, porci jsem neviděla. Souhlasím s dezertem, ten Magnum by byl nejlepší. Svačiny chybí, ale určitě máš ráda něco upečeného. Sama jsi psala, že pečeš pro rodinu, tak aspoň maličko si s ní dát bys mohla. Nebo zase třeba 2 hrsti oříšků.
    Večeře...k té se nebudu vyjadřovat, je to jasné, prostě je malá.

    Lsza, zkus to trochu přehodnotit. Sice nevím, co všechno máš v hlavě, jaké máš pocity, věřím, že je to těžké, ale buď ráda, že jsi doma, můžeš si jíst co chceš, abys přibrala, víceméně i zdravě. Kdybys byla v léčebně, tak tě od ráno do večera budou cpát rohlíky, máslem, vysočinou...

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by tak nebavilo všechno vážit, tj strašné xD

    OdpovědětVymazat
  6. Hele já tak nějak tušim že s tou restaurací to taky nebude tak žhavý.. nechci tě podezřívat, ale napiš jak to opravdu je. Já trochu cítim jesti to není jako s těma nudlema, který jíš proto, že maji o 1/2 mín kalorií než všechny jiný. Totiž jde o to, že ty špagety v restauraci už máš po několikáté a to sem ty jídelníčky často nepíšeš. To určitě máš nějaký konkrétní podnk zase, kde jsou super malý porce nebo vaří nějak dietně viď... ale klidně napiš že ne, ráda se překvapím. Psala si že chodíš do restaurace často, co si dáváš jindy, střídáš restaurace?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nejsou to třeba dětstký jídla a porce?

      Vymazat
    2. Nejsou to ani dětský jídla, ani žádný poloviční porce, nic takového. Mamka mi sama řekla, že má strašně dobrý pocit, když spolu pojíme v restauraci. Doma jsme zkusili zvážit 300 g uvařených špaget s omáčkou a sýrem (300 g uvádějí v restauraci v jídelním lístku) a obě jsme se shodly na tom, že toho dávají víc, aspoň 500 g.
      A je to normální hospoda, kde vaří především steaky, mají vlastní chov a dělají i speciální domáci pečený brambory. Jenže mě na tohle moc neužije, mám ráda těstoviny, proto si je tam dávám (není to žádná Italská restaurace, takže tohle jsou jediné těstoviny, které tam mají, ale jsou výborné). Není to ale ani zdaleka jediná hospoda nebo restaurace, do které chodíme.

      Vymazat
  7. Na můj vkus tam máš málo bílkovin - parmazánu na těstovinách zas extra moc není, takže nějakých 150g jogurtu (a to jsou tak napůl sacharidy s bílkovinami) a 60g tvarůžků - to teda fakt není moc, určitě to není doporučovaných 20% až 25% z energet. příjmu

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj mě o přijde v pohodě s ohledem co se s tebou teď děje. Znáš blog mudr. petrak ? Taky měla anorexii, momentálně už je OK
    http://mudrpetrak.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Your article completely convinced me. Thank you for sharing. MICROSOFT OFFICE 2010 PRODUCT KEY

    OdpovědětVymazat

Archiv článků