19 září 2013

Běh

Ahoj holky a kluci! Opět mám dotaz. Chtěla bych začít běhat, ale jelikož jsem měla rok zakázaný jakýkoli pohyb a upřímně, s 25 kily jsem na něho ani fyzicky neměla, mám fyzičku na nule. Proto bych byla ráda, kdyby jste mi poradili, jak nejlépe začít. Třeba minuta běh-minuta chůze, nebo co myslíte?
Díky za vše:)


18 komentářů:

  1. Já být tebou tak začnu lehce posilovat :)a taky bych hodně hodně papala

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím, že běh není ta správná volba. Potřebuješ spíš posílit, jak píše Adéla, a nabrat svaly (samozřejmě hodně jíst)! Běháním se brzo vyčerpáš a myslím si, že začneš zase hubnout. Když už, tak bych volila rychlou chůzi nebo 2 minuty chůze a 1 minuta běh - to by bylo pro začátek přijatelné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. běh je blbost, dělej anaerobní sporty - posilování apod. ať si zase vybuduješ svaly, aerobní povede jen k dalšímu hubnutí - pokud to není to co chceš...

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušej a uvidíš. Ale nechápu na co chceš běhat, proč radši neposílíš ochablé svaly? Nejdřív naber něco, co ti běhat dovolí, bez svalů je běhání pěkná dřina a opruz. Nebude tě to ani bavit podle mého. Akorát si tím zhnusíš pohyb.

    OdpovědětVymazat
  5. hodně jíst a pak můžeš běhat

    OdpovědětVymazat
  6. Můžeš to zkusit, ale podle mě nemáš šanci to vydržet. Moc dlouhou dobu jsi tělu upírala to co potřebovalo a teď bys po něm chtěla něco tak náročného jako je běh? Nebuď psycho-sobecká a mysli trochu na své svaly, klouby, ...

    OdpovědětVymazat
  7. Absolutně souhlasím s komentama holek....nemyslím si, že běhání je pro tebe teď vhodné (nemluvě o tom, že je teda pěkně hnusně:-) )....snaž se nabrat svalovou hmotu....pěkně postupně, tvoje tělo je chudinka trochu unavený...tak mu pomalu začni dodávat energii i přes budování svalové hmoty:-)....pořádně papej, výživně a klidně pomalinku začni cvičit, ale běhaní to je podle mně blbě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budeš mít kolem 50kg, začni si sportovat jak chceš! Teď lež a občas se zajdi projít.. Jinak ti to říct nedokážu...

      Vymazat
  8. já bych být tebou teďka začala jíst opravdu na přibírání, abys přibrala rychleji a tělo i zvykne na velký příjem, rozjede se metabolismus, váha bude už dobrá a můžeš začít s chutí posilovat.
    ale to už jsme ti tu jednou psali. možná se ti zdá hrozné na jídle tolik přidat, ale bude to lepší. pak se přibírání zarazí nebo trochu snížíš, ale budeš moct furt jíst dostatečně a to tělo k budování svalů a fyzičky jen a jen ocení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak na to zapomeň! seber rozum a na podobné "spalovací" aktivity se vykašli..
    Co mohu doporučit pro začátek je jóga..chodila tam semnou také jedna léčící se anorektička..zpevníš tělo, dostaneš metabolismus do rovnováhy a zklidníš mysl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, nebo tak :) hlavně jíst víc

      Vymazat
    2. Přesně, jóga je super! Já teď dělám Ashtanga jógu a je to perfektní.
      Běh bych ti taky nedoporučovala. Na běh musíš být silná. Moje ségra se pustila taky z nuly do běhání a vodrovnala si kolena (snad ne trvale).
      Možná by taky bylo fajn zkusit posilovnu, zaplatit si pár lekcí s osobním trenérem se určitě v tvém případě bude hodit, protože věřím tomu, že sama jsi se schopná naprosto přetížit, zatímco trenér (pokud to bude dobrej trenér) tě bude korigovat tak, aby to bylo účinný, ale pořád ještě zdravý. Vím že nemáš ráda svaly, ale nemusíš se bát, myslim, že ti žádný nenarostou :D Ono totiž (pro mě bohužel) neni tak snadný se vypracovat, to chce speciální stravu a hodně dřiny.

      Vymazat
  10. Anorexie ti strávila mozek....

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu se zeptat kolik vážíš teď? Jinak ty lívanečky na dvě porce to je menší cuketa-nastrouhaná s vejcem, čtyřmi lžícemi hladké mouky, solí a majoránkou a smažila jsem na troše oleje z obou stran :)

    OdpovědětVymazat
  12. Běh pro Tebe není vhodná volba, já se při přibírání a po něm soustředila hlavně na zpevňování těla a nabírání svalů, Ty rozhodně nepotřebuješ kardio pohyb, takže bych zkusila třeba tu jógu, jak psaly holky nade mnou. :)

    OdpovědětVymazat
  13. zkusila bych posilování. ale jestil budeš cvičit, přidej na jídle.

    OdpovědětVymazat
  14. Nene, ty rozhodně neběhej. Běháním akorát spaluješ tuk. To, co ty potřebuješ, je tuk nabrat! Nebo nabrat alespoň svaly. Být tebou začala bych trochu posilovat, nějaká videa na ruce, břicho, nohy...hlavně žádné kardio. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem začínala běhat tam, že minuta běh. munuta chůze. Postupně jsem nabrala kondičku.

    OdpovědětVymazat

Archiv článků