15 září 2013

Prosím, pomoc!

Jsem tady, protože potřebuji pomoct. Přibírám z blbých tří jídel denně! :( Já už nechci... Co mám dělat? Uvítám jakékoli aspoň trochu ověřené rady či názory. Děkuji....

17 komentářů:

  1. Kočičko já ti zrovna radit nechci... ale jeden post je o jídle a inspiraci, krásně je vidět jak se lepšíš a tady už zase chceš přestat. Neměla bys. Takhle to je správně!

    OdpovědětVymazat
  2. Co máš dělat? Respektovat to, jestli se chceš anorexie zbavit nebo se bouřit pokud chceš zůstat nemocná.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud si stoupáš na váhu večer, když si plná jídla, tak se není čemu divit. A pokud se nemýlím - ty se snad chceš z anorexie dostat a ne do ní zase spadnout... Nehlídej se tak. To, co ty potřebuješ, je jídlo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážím se každé ráno. Asi bych to měla omezit, že? Dokud se nedostanu na nějakou rozumnou váhu... Jenže já si připadám tak tlustá..:( Ty stehna...ten obličej...

      Vymazat
    2. Určitě se nevaž tak často! Pak budeš akorát zoufalá... Jednou za 14 dní nebo jednou za týden, pokud to déle nevydržíš, to bohatě stačí! :)
      A nejsi tlustá! Utíkej se podívat ke mě na blog na mé fotky. Tak vypadá tlustý člověk. Ty jsi zas až moc hubená a přibrat potřebuješ.
      Ach jo, nevím, jak ti pomoci. :(

      Vymazat
    3. Hlavně váha je uplně JEDNOOOOOOOOO !!! Mě to tak rozčiluje! Sakra, já mám 163/50kg a stejně má i moje kamarádka ale vypadá uplně jinak! Vyser se na tu váhu už

      Vymazat
  4. ty hlupa pro ana presta motat dievcatam hlavy o tvojej anorexii inac oznacim tvoj blog ako v rozpore s pravidlami a zmazu ho a ty sa sama sa trap s anorexiou!

    OdpovědětVymazat
  5. lsza..vždyť víš..každý ti to psal,že jsi prostě měla začít HNED normálníma přibíracíma jídelníčkama a dát si do pořádku metabolismus..navíc pořád nemáš svou váhu-kterou tělo potřebuje..až se na ni dostaneš,tak přibírat nebudeš!

    OdpovědětVymazat
  6. Být tebou, vykašlala bych se na vážení. Aspoň mě to tedy pomohlo. Řekla jsem si, že se přestanu koukat na to číslo a bylo to... Časem jsem přibrala ještě o něco víc než bylo minimum a i tak jsem hubená a cítím se dobře ;) Neboj, ono se to srovná a budeš v pohodě, jen musíš vydržet! Neubírej na jídle, měj přiměřený pohyb podle toho, jak se na něj budeš cítit a na važ se jen jednou za nějaký čas. Tím nemyslím jednou za týden, i to je dost často.

    OdpovědětVymazat
  7. Jak už tady někteří píšou, vykašli se na vážení a hlavně se nevaž každý den. Je dobře, že přibíráš. Doufám, že se zase nechceš dostat tam, kde jsi předtím byla. Jez, jez a jez (a hlavně zdravě!). A žádné vážení :) Držím ti moc palce :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkus se nevážit každý den.... A věř, že až tělo bude mít dostatek živin a energie, přestaneš přibírat. Tělo bylo zvyklé na týrání hlady, prosím, neklesej zpět dolů

    OdpovědětVymazat
  9. Bývalá anorektička15. září 2013 v 11:58

    Já mám ověřenou radu, která fakt funguje na 100000 %, ale nesmíš nad ní moc přemýšlet. Jdi a kup si prostě větší oblečení, alespoň o jedno číslo. Fakt to pomáhá na psychice úplně brutálně! Ty sice víš, že máš na sobě větší oblečení, ale nemyslíš na to 24 hodin denně. Budou chvíle, kdy na to jakoby zapomeneš a v této době ti to uklidní hlavu a neskutečně vnitřně pomůže na psychice, je to podmíněný reflex, spojený s hubnutím. Zkus to a myslím, že budeš nadšená! Garantuju!

    OdpovědětVymazat
  10. Když už tedy ten blog máš... tak si projdi možná tak 10 příspěvků ve kterých jsem ti v diskuzích někdy na jaře psala, kam to dopracuješ - že budeš přibirat z "ničeho" a to i poté co budeš mít svojí váhu.. a tys mě naprosto ignorovala nebo měla ještě hloupé poznámky jak tě kritizujem... a ejhle.... nediv se, teď už bohužel sis to podělala, metabolismus máš zhuntovanej a jediná možnost je přidat na jídle - ano je to tak - jedině tak si ho rozběhneš a jak dlouho to bude trvat a kolik mezitím přibereš je naprosto individuální. A druhá možnost je, že jídlo omezíš, a zpomalíš si ho tak, že bdueš přibírat i z 1 jídla denně. Už jsi to prostě prošvihla, ale to neznamená že je pozdě, dá se to spravit, ale měla si začít dřív, teď už to nebude tak jednoduchý, kažopádně začni hned, jinak to bude pak pořád horší a horší to napravit.

    OdpovědětVymazat
  11. Ach jo... Kočko, vždyť ty jedeš pořád v tom samym!
    1) Nevaž se denně
    2) Jez šestkrát denně, tělo potřebuje pravidelnost
    3) Jez víc! Ano, čteš správě - jez víc! Jinak si ten metabolismus nenakopneš

    OdpovědětVymazat
  12. poradím ti 3 písmena...ŽER! máš jednostrannou stravu, měla by sis vzít něco pořádného, nějaký párek, langoše, palačinky, nutellu, marmeládu, kečup, medovník... Se nediv, my jsme ti to říkaly...máš zpomalený metabolismus a ten se dá vždy zrychlit, jen musíš chtít... 15g cereálií k tomu nestačí...
    Typ na jídelák:
    80g dobré vlákniny s mlékem, banán
    celozrnný toust 1 plátek s máslem, jogurt od 3%
    Normální jídlo(sekaná a brambor, smažený řízek s bram. kaší, těstoviny se sýrem a slaninou..)
    sušenky celozrnné, ovoce kus
    Zase nějaké normální jídlo, třeba palačinky s nutelou
    2. večeře jogurt, plátek toustového chleba s máslem...
    Takhe když budeš jíst tak se ti metabolismus zrychlý, ale nepomůže "oběd" 1 brambora a pláteček krůtího masa.... Minzy

    OdpovědětVymazat

Archiv článků