26 ledna 2012

Zeleninový salát se sýrem, cizrnou a pečivem


Zeleninový salát se sýrem, cizrnou a pečivem

Potravina obsahuje:
Energetická hodnota: 460 kcal = 1925 KJ
Tuky: 13 g

Suroviny:
  • 100 g salátové okurky
  • 80 g rajčat
  • 80 g červené papriky
  • 20 g sterilované kukuřice
  • 50 g sterilované cizrny
  • 20 g sýra Feta
  • 30 g tvrdého tvarohu na strouhání
  • 3 g olivového oleje
  • 1 KL sekané petržele
  • Drcená bazalka
  • Ocet
  • Sůl
  • Bílý pepř
  • 50 g celozrnného chleba

Postup:
Do misky nakrájíme okurku, rajčata, papriku, dále přidáme kukuřici. Cizrnu slijeme z nálevu a také přidáme k zelenině. Celou směs pokapeme olivovým olejem a promícháme s nasekanou petrželkou a bazalkou. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem a octem. Salát podáváme posypaný strouhaným Feta sýrem a s chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků