Hrk hrk buchta
Suroviny:- 5 vajec
- 5 PL cukru
- 1 PL horké vody
- 3 PL oleje
- 5 PL polohrubé mouky
- 2 PL kakaa
- 1 prášek do pečiva
- Zavařenina
- Kousek čokolády
- 1 smetana na šlehání
- 1 ztužovač šlehačky
- 2 mandarinkové kompoty
- 1 vanilkový puding bez vaření
Postup:
Žloutky, cukr, vodu a olej ušleháme do pěny. Přidáme mouku, prášek do pečiva, kakao a sníh z pěti bílků. Hmotu pečeme při 180°C. Vychladlý piškot namažeme tenkou vrstvou zavařeniny. Všechny ingredience na krém nalijeme do vyšší nádoby s víkem a uzavřeme. Dóza by měla být naplněná asi do poloviny. Dózou třeseme, až krém ztuhne. Tím potom mažeme piškot. Celé dozdobíme hoblinkami čokolády.
Žádné komentáře:
Okomentovat