22 listopadu 2012

22.listopadu 2012

22.11.2012:
08:00 Activia Zdravé ráno čokoládove müsli s oříšky, necelý banán

12:45 Uzený šmakoun, 150 g vařených brambor

Uzený šmakoun

15:10 Tvaroh fitness ananas-kokos, mistička bílého melounu

5 komentářů:

  1. Umřeš....

    zpomalený metabolizmus - stejně po tomto nezhubneš
    naprostý nedostatek živin
    to málo co jíš jsou light sračky s prominutím....

    tak jen dál publikuj katalog výrobků, který nikdy neochutnáš

    OdpovědětVymazat
  2. Zeptám se tě takto:

    Přijde ti normální, že někdo kdo o sobě prohlašuje že se chce léčit a léčí z anorexie a má smrtelnou podváhu, sní za den cca 1/3 kalorií pro udržení váhy, asi polovinu co je doporučené pro dietu a jeho jídelníček tvoří potraviny určené pro redukční dietu v omezeném množství navíc (šmakoun, fitness tvaroh atd.)

    A proč třeba sem nedáváš ty potraviny ne kolik mají kalorií, ale třeba ty co jsi ochutnala s nějakým komentářem jak ti chutnaly? K čemu je tenhle stupidní katalog, který si každý najde na internetu a navíc nikdy nic z toho nejíš?

    OdpovědětVymazat
  3. Nechapu proc je nekdo tak zly a pise komentare jako jsou tyhle dva nahore...
    Nic si z nich nedelej...samozrejme by jsi mela jist vic a vic kalorii, ale chapu, ze do toho nemuzes skocit rovnyma nohama a jdes krucek po krucku:-)Hlavni je, ze se snazis, ze bojujes a ze delas aspon maly pokroky.
    Mam tip na sladky,predpokladam, ze ho mas rada:-)V cukrarne u Hajka (napr. Svetozor) maji Super Ovocnou Zmrzlinu. Je to sorbet a neni v ni pridan cukr ani tuk, je to z 98% ovoce, myslim, ze zbytek bude asi bilek. Mivaji jahodovou, malinovou a boruvkovou a jsou opravdu dobry-cisty ovoce:-)Poznas je snadno,maji u nich cedulky se slozenim...
    I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlý?...hahaha, víš co? to ty ji zlá...ty ji vlastně skoro podporuješ v tom plácání se v anorexii..ona si v tom libuje a to né že né..jako přijde na tenhle blog nějaká holka, co se chce dostat z anorexie (a vídí,že je to blog o "léčbě" anorexie-tedy návody přesně jak se "uzdravit") a když vidí,že normální je při léčbě hubnout, a jíst samé light sračky a přidávat katalog potravin na co má člověk chuť-jenže nechce "zradit" anorexii a proto je nejí-tak si asi řekne-aha,tak to je normální,to je léčba...a spadne do ještě větších s*aček..a nemysli si,že o tom nic nevím..sama jsem si tím prošla,spadla na 23 kilo, nejedla a podobné..jenže to jde se z toho dostat!..jenže se musí chtít a musí se snažit a dělat pro to něco!..ona je pořád na stejném místě-pláca se v tom,libuje si v tom...ona nedělá krůůčky-kdyby dělala,tak u ní vidíš např. o 1 rohlík víc (nebo třeba i o blbou půlku rohlíku víc), čtvereček (klidně té nejzdravější) čokolády, smetaový jogurt apodobné..ne,nic z toho..vidíš jen light,light,light,lehké, odtučněné, nízkokalorické..nic normálního..jo jasně-proč si jednou za čas nedat light jogurt:?..nic proti,ale ona ho jí dennodenně, a navíc si s klidem jako light jogurt nedokáže dát např. smetanový jogurt.....ale mohla/měla by-jenže?? nechce..samé ne,ne..jenže aby si to uvědomila-na to je už moc potopená v chronicitě-ale i chronické anorektičky se z toho dostaly!..JDE TO, jenže ONA NECHCE!..a neodsuzuj lidi, že jsou zlí a podobné kecy,kteří s ní ještě mají tu trpělivost a chtějí ji pomoct,chtějí ji ukázat,že tudy cesta nevede a že o léčbě se u ní nedá mluvit!...Nedrž ji v tom kruhu
      ...nikdo ji mazat med kolem huby v životě nebude!! (ne,ona nežije ŽIVOT!) Díky!

      Vymazat
  4. Podle mě jsou ty první komentáře naprosto výstižný, ona se totiž už snaží roky, jasně že to nejde ze dne na den, ale ona naopak dlouhodobě jen hubne a ubírá a ten katalog tady na webu je taky pravda... kdyby to byly "recenze" ale stejně nic z toho nikdy nesní, jen light a k ničemu to tady neni.

    OdpovědětVymazat

Archiv článků