05 ledna 2013

5.ledna 2013

5.1.2013:
8:45 Activia Zdravé ráno čokoládové müsli s oříšky, banán

12:30 Uzená makrela - jen libové maso
Ilustrační foto

15:00 Müller Leicht & Lecker natural

5 komentářů:

  1. jídelníček máš dost drobný, s takovým moc nepřibereš.. tvá váha je opravdu nízká..

    OdpovědětVymazat
  2. Nepriberáš, stále máš váhu 30-31 kilo a nič viac..nikto ti nekáže jesť obludné porcie , ale stačilo by dať si na obed k tej rybe pár zemiakov a na desiatu aspoň ovocie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec, nulový pokrok. Většinou se ani neobtěžuješ odpovědět. Přibíráš ve své fantazii, jeden den máš o trochu víc, další zas míň. A hlavně jíš tak 1/5 redukční diety, navíc neskutečně nezdravě - pořád stejný jogurt na snídani, přesolená nezdravá uzená makrela, navíc ještě bez přílohy a odporná light rýže plná light náhražek a sladidel.... a předsevzetí do novýho roku...

    OdpovědětVymazat
  4. Že přibíráš? Pokud dobře vidím, tak jsi zase zhubla o 0,7kg. S holkama ti tady můžeme psát rady, aby ses z toho konečně vyhrabala, ale ty to vesele ignoruješ a jedeš si podle svého. Jen tak dál a můžeš skončit v nemocnici na přístrojích, ale to si myslím že víš. Dám ti poslední radu- vys*r se na ty debilní light výrobky a začni jíst normální jogurty. Klidně si jez pidi porcičky, ale normálního jídla a ne těchto blafů kterými si jen nalháváš že něco jíš.

    OdpovědětVymazat

Archiv článků