16 ledna 2013

What are the advantages and disadvantages of living in a house and in a flat?


3. What are the advantages and disadvantages of living in a house and in a flat?
It must be very nice to live in a house with a beautiful garden, preferably with a swimming pool. You can go out and have a sim whenever you want, you can read in the garde nor just relax. You can also hold barbecue parties for your friends. I’d really love to live in a house. But it must be hard work too. I know from my friends who live in a house that they have to help much more than I have to, they have to mow the lan for instance which might take an hour and you have to do it every week.  I tis also more expensive to live in, especially with the rating bills in winter and the difficult maintenance as there is always something that needs repair. Living in a flat is more comfortable, less expensive but there is no privacy. You must be quiet at night as neighbours may complain. It’s also difficult to keep pets in a flat.

8 komentářů:

  1. No čo, ako sa ti darí? Prečo už nepridávaš jedálničky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože mě rozčilují veškeré komentáře od tak "odvážných" anonymů...

      Vymazat
    2. Tak anonymy blokuj, některé z nás totiž zajímá jak si vedeš :)

      Vymazat
    3. Ráda bych dala na blogu prostor všem, i těm zbabělým, kteří nedokážou zveřejnit své jméno. Prozatím si své jídelníčky nechám pro sebe, uvidím co v budoucnu. Každopádně ti moc děkuju za zájem.

      Vymazat
    4. anonymy vůbec neřeš! :)
      a jak se ti daří byla dobrá otázka, papáš hezky? :)

      Vymazat
    5. Kamčo, podívej se do bočního panelu a uvidíš :(

      Vymazat
  2. Ty anonymy to s tebou ale myslí dobře. Bohužel to ale nechceš slyšet. Máš sice elán a snahu, ale činy nikde. Minule jsi tu psala jak jsi přibrala a já nevmi co, ale to že to máš už zase dole.... vidíš že to nikam nevede. Musíš udělat tu změnu, radikální, jinak se v tom budeš "paplat" pořád a neber to zle, je to tak, ty to vnitřně víš, ale nechceš si přiznat. Věřim že se chceš léčit, ale bohužel to neděláš.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuju za podporu!:) Vážím si toho!! :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků