27 února 2013

Hranolky

Ne zrovna zdravá, za to pro mnoho lidí chutná potravina, jsou hranolky. Hranolky se, jak známo, vyrábějí z brambor, což by vlastně nepředstavoval žádnou velikou hrozbu, brambory se jako příloha podávají běžně. Kamenem úrazu hranolků je ale jejich následná úprava, kdy se ponořují do olejové koupele a několik minut smaží, při čemž nasáknout tukem a stává se z nich pomalu ale jistě kalorická bomba. Špatné je, že při smažení dochází ke ztrátě důležitých vitamínů a minerálů, které by jste jinak z brambor získali.
I přes to, nezajímá vás, jak se takové hranolky vyrábějí ve velkém? Pokud ano, pusťte si následující video, které má tu výhodu, že je s českým dabingem. Hezkou zábavu:

2 komentáře:

  1. A jaktože psychiatrička usoudila, že s ní nespolupracuješ? Já vím, že 80 km není zrovna málo, na druhou stranu, pokud bys to absolvovala třeba jednou týdně(mohla by sis domluvit třeba nutriční, psycholožku a psychoterapii na jeden den :) ), tak to není až taková hrůza :) Pokud by ses na to samozřejmě cítila fyzicky :))

    OdpovědětVymazat
  2. Lsza, čo riesis? Ja cestujem pravidelne za Krchom z bratislavy do prahy a to je niečo cez 400km. A do školy som donedávna dochadzala denne 80km a to mám teraz 33 kg a 174cm, takže nie veľký rozdiel ako ty a ako sa citim asi veľmi opisovať netreba... Ono je to skôr o chceni a vôli...
    Už dlhši čas ta sledujem...v niecom sme si podobne, v niečom nie...
    Veľa sil

    OdpovědětVymazat

Archiv článků