21 března 2013

Figuríny

Ve Švédsku prý začaly v některých obchodech používat figuríny odpovídající reálným ženám. Že by se svět konečně dostal do normálu? Co myslíte? Koukněte na fotografii - je toto reálná žena? :)
A ještě poznámka pod čarou - věděli jste, milé dámy a páni, že ty běžné (vychrtlé) figuríny, které vídáme v obchodech, mají takovou stavbu těla, především tedy pánevní části, že by ve skutečnosti nemohli porodit dítě? Ano, úžasný marketingový svět.


19 komentářů:

  1. rozhodně to vypadá líp, jak ty neproporcionální figuríny... ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, ta vpravo je trochu silnejsi, ale ta vlevo je uplne normalni stihla holka, dokonce se ji i rysuji panevni kosti. Je fajn vedet hned od zacatku, jak to obleceni na tobe bude skutecne vypadat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na mě je taky ta vpravo trošku moc :) ale konečně by se normální holky mohly přestat stydět! ženská má být krev a mlíko!

      Vymazat
  3. byla na slano ;-) ale myslím si, že by se dala udělat i na sladko, mě zbylo vajíčko osolený z obalovaní Šmakouna... Je to jinak jednoduchý: vejce, troška mléka, clzr mouka a (a to nemusí být, ale taky mi zbyli ze šmakouna) nadrcené cornflakes a k tomu koření, co máš ráda ;-)...

    OdpovědětVymazat
  4. Mě to přijde naprosto senzační nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  5. je to skvělej nápad!! :)) Vím jaký mám vždycky depky když du do obchoĎáku a okujuju ty figuríny..:((

    OdpovědětVymazat
  6. jj to asi opravdu byli :) jj taky jsem o tom slyšela, je to dobře, že konečně přišla změna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chyba opravena, ale v zásadě to bylo posypané I banánem :D A figuríny vypadají rozhodně líp než ty barbínkovské s pasem který není možné mít pokud člověk vlastní všechny žebra :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak to je skvělé, zrovna jsem to samé dala k sobě do článku, jdu se kouknout na ostatní a u tebe najdu tohle :))
    mě se tyhle figuríny hrozně líbí :) člověk to aspoň vidí reálněji... a nejde jen o to, mě se i tyhle postavy opravdu líbí... bylo by fajn, kdyby figuríny různých postav byly všude, i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super nápad. Ta napravo je naprosto normální. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na tohle jsem dnes taky narazila a nestačila jsem se divit reakcím, že se tímto krokem podporuje obezita!

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se ten nápad hrozně líbí! Myslím, že obě jsou krásné :) Já vím, že jsem asi divná anorektička, ale mně se líbí i plnější tvary :)Myslím, že některým ženám sluší rozhodně víc než kdyby byla vyhublé :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tleskám! :-) ! Mohlo by se to zavést i u nás, min. by si člověk dokázal představit jak bude oblečení vypadat na něm :-)

    OdpovědětVymazat
  13. wow to je super! Ja som si to u nas este nevsimla!
    Inak ak ta zaujima aky make-up je podla mna uplny Top kuk tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/recenzia-max-factor-ageless-elixir.html

    OdpovědětVymazat
  14. To je opravdu zajímavý nápad, který vyšel z nějaké chytřejší hlavičky! Paráda :)
    Jen nevím, jestli to prodejcům vydrží, pochybuju o tom. Ale nad figurínami bych se moc nepozastavovala, změnu by to chtělo udělat s modelkami.

    Jinak moc gratuluju k vyšší váze, mocmoc!

    OdpovědětVymazat
  15. Ta vlevo je hezčí. Myslím, že figuríny by se měli dělat hubené, aby to motivovalo tlusté hubnout, ale zase by neměli být anorektické, aby to nemotivovalo slečny co hubnout nepotřebují =)

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se líbí ta napravo. Možná proto, že má proporce jako já a postavu podobnou, ne-li stejnou. To bych si potom nepřipadala jak jediná holka s bokama a většimi stehny široko daleko. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Kéž by tohle udělali i u nás!!!

    OdpovědětVymazat

Archiv článků