31 března 2013

Nechtěla bys přidat nějaký tvůj přibírací jídelníček?

Ahoj, nechtěla bys přidat nějaký tvůj přibírací jídelníček? Třeba jen na chvíli na blog a pak by jsi ho smazala.. .Nebo mi ho třeba ve zkratce napsat sem. Taky se snažím přibrat a dostat se z anorexie a moc by mi to pomohlo. Děkuji moc. PS: Moc ti držím ti palce v přibírání ;)
Ahoj, děkuji za podporu. Musím tě ale zklamat. Každý máme jiný metabolismus a co zabírá na jednoho, nemusí zabrat na druhého. Já jím ještě docela málo a většinou zdravé nebo light potraviny, zřejmě mám dost zpomalený metabolismus, takže mými jídelníčky není dobré se inspirovat. Na internetu najdeš statisíce přibíracích jídelníčků, mrkni třeba k Annie nebo Beautygloss. Můžeš se také podívat na stránky idealni.cz, kde najdeš spousty jídelníčků. Stejně tak u mě na blogu v sekci "Jídlo a vše kolem něj - Jídelníčky". Hodně štěstí. Pokud chceš opravdu přibrat a vyléčit se, určitě se necháš odbornými jídelníčky inspirovat.

9 komentářů:

  1. Ahoj..
    Pokud můžu poradit, na light výrobky se vykašli, jsou to největší s prominutím sračky! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty ale nemáš zpomalený metabolismus - to mají lidi od narození, s tím se člověk narodí. To co máš ty je jen dočasný a daný právě tim že nejíš a evidentně jsi si bohužel z toho co jsem ti nejen já celkem sáhodlouze psala, nic nevzala... no budeš toho bohužel litovat, věř mi vim o čem mluvim z vlastní zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Stále držím palce, aby ti to šlo lépe a lépe :-), ale jen jednu věc - light bych být tebou vypustila...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za podporu :) Chápu, že nechceš přidávat jídelníčky :) Chápu i to, že momentálně nechceš zveřejňovat svou váhu :) Taky to už nějakou dobu nedělám :) Přibírám a tak nějak se peru se svými vnitřními pocity...a nějak už mi nezbývá chuť k tomu, abych se ještě chlubila tím, že jsem přibrala :)))) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, prosím poradila bys mi nějaké tvé oblíbené příchutě proteinu Professional WPC 80 z Ronnie? Chci si je koupit, ale bojím se, že vyberu zrovna nějaké nechutné. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, řekla bych, že WPC má dobré všechny příchutě. Já mám nejraději borůvku, ale tu v malém balení na Ronnie nemají, takže ti napíšu seznam, od mé nejoblíbenější příchutě, po tu nejméně oblíbenou. Borůvka, čoko-kokos, banán, jahoda, čokoláda, vanilka.

      Vymazat
    2. Mockrát děkuji. :)

      Vymazat
  6. doporučuju light výrobky vyřadit, nejsou nijak zdravé a tvé tělo zdravé věci potřebuje :-) držím ti palce :-)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků