01 března 2013

Pain number two

V minulém článku jsem se zmiňovala především o tom, jak je mi v posledních dnech každý den špatně, jednak kvůli mému nízkému tlaku, ale hlavně od žaludku, na zvracení. Dnes, po konzultaci s mamkou, jsem asi přišla na to, proč tyto stavy mám.
Vůbec mi to nesecvaklo! Došli mi totiž jedny prášky, které beru od pobytu v nemocnici. Jenže různých patáků beru už tolik, že mi vůbec neseplo, na co vlastně jsou a neřešila jsem, že je nemám, prostě jsem si říkala, že v pondělí zavolám doktorce, ať mi je napíše a recept nechá na sesterně a já se pro něj stavím. Tyhle prášky se dají koupit i na volný prodej, jde jen o to, že lékař Vám může napsat větší balení a když je máte na recept, není tam takový doplatek. Dnes jsem si šla koupit to největší možné balení, které lze bez receptu dostat a platila jsem 130 Kč, a to mi to vydrží na jeden týden.
Až jsem ale dnes s mamkou probírala, že je mi v posledních dnech každé ráno špatně, ji samotnou ta spojitost napadla, mně by to opravdu nedošlo. Ty prášky jsou totiž na žaludek! Primárně tedy na pálení štítné žlázy, ale také na vředy, vracení kyseliny do jícnu a podobné věci. Hned jsem si jednu tabletku vzala, i když bych měla brát jednu ráno a jednu večer. Doufám, že je to opravdu těmi prášky a už mi zase bude dobře.
I tak fakt díky za všechny ty komentáře, že umírám a jsem úplně blbá.


7 komentářů:

  1. Ani já nemám slovo bulimička nebo anorektička ráda. Nepoužívám je.
    Motivace si myslím, že fukgují. Stačí, aby si to každý sám v sobě nastavil. Tu paletu chci, a nějaké blití mi ji nevezme :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo holka, to nevím. Co máš ráda? Oblečení? Hudbu? Nebo třeba nějaký kurz...
    Jinak kdyby Tě to zajímalo, tak tady se dá dobře ,,vyblbnout" :-)- www.taaz.com

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, tak to jsem ráda, že se našlo nějaké vysvětlení... a snad ti bude brzy líp! Ty stavy tělesných problémů mi přišly fakt hrozné, aspoň já jsem teda měla dost bobky a byl to jeden z důvodů, proč jsem se konečně začala aspoň trochu snažit...

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě že "jen" léky..ale sama víš,že i na ně si jednou zvykneš a ony přestanou účinkovat...a bude hůř a hůř..proto nezttrácej ani minutu svého času...a pořádně na sobě zamakej!..Držím pěsti..ale sama víš..zkus si najít nějakou motivaci..proč se na to kontrolování,omezování a všechno kolem vyprdnout! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem moc ráda, že jsi našla příčinu a že Ti teď díky tomu bude zase líp!!! :) Ale stejně by bylo nejlepší, kdyby jsi je nepotřebovala vůbec! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně, čili sis to pěkně oddůvodnila... můžou za to léky (který bys mimochodem vůbec nemusela brát kdybys byla normální) a tim pádem není zase důvod nic měnit.... ale i kdyby.... celkově ti ty orgány postupně umíraji a to nezvratně a pokud to nezastavíš včas, umřeš a stálý následky... ty asi už budeš mít tak i tak

    OdpovědětVymazat
  7. Tak aspoň že víš, čím to bylo a trochu se ti uleví. Ale nezapomínej na to, že hlavní je jíst, přibírat a pomalu se uzdravovat. Prášky dělají v tvém případě jen dost malý zlomek úspěchu :)
    Já jsem ale přesvědčená, že vemeš rozum do hrsti a budeš se snažit ještě o něco víc :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků