04 května 2013

Feelings

Zajímá Vás, jak se v poslední době mám? Tak čtěte dál:)

Miluju, když nemám přepité bříško a je ploché. Ano, to se divíte, že? Vidím ploché břicho. Ale jak jsem mívala "halucinace", že mám špeky, tak teď mám nové halucinace! Vidím svaly:D
Vracím se k životu, jím, nemedituji a miluji! A je to krásné. Nevím, co víc bych měla napsat, jsem s nervama v koncích a zároveň jsem strašně šťastná. Mám přátele, i když jen pár, ale těch nejlepších. Mám milující rodinu, i když se občas pohádáme (a vždy je to kvůli jídlu nebo váze, o ničem jiném se nehádáme, když už), mám milující mamku, které je pro mě jako kamarádka, otce, který by mi snesl modré z nebe, i když to neumí dávat najevo, a milujícího bratra, který to sice občas (rozuměj často) přežene a použije větu ve stylu "Myslel jsem, že už jsi normální...", ale vím, že mě má rád. Také už jsem ho viděla brečet, když stál nade mnou, nebo spíš nad mojí vyhaslou schránkou, která byla napojená na kapačky a sondu do žaludku...
Vážím si svých přátel, vážím si lásky a každého okamžiku, který můžu prožít naplno. Nesnáším, když mám málo vydatný oběd a už několik minut (60 +) po cítím strašnou únavu a vyčerpání. Není to hezké. Člověk se jen zpětně diví, proč v tom žije, proč něco neudělá jinak. Ale když v té situaci jste, nevidíte to a hlavně nevidíte, že je něco špatně a že by se to dalo udělat  jinak, a taky že jen VY máte tu moc, udělat to jinak.
Stejně tak, jako jsem při 25 kilech nemohla chodit, hlavně (ale nejen) do schodů, musela jsem se tahat s berlemi, a přesto jsem v tom žila a nehodlala jsem nic měnit. Neuvědomovala jsem si, že je NĚCO (defakto všechno) špatně. Zpětně si třeba uvědomuji, jak jsem byla vyčerpaná. Ale tehdy mi to nepřišlo. Byl to můj standart, nevěděla jsem, že to jde i jinak. Dnes už mám více energie. A dokonce tuším, že jí mám pořád málo a šlo by být daleko živější, energičtější. Matně si vzpomínám, že jsem bývala číslo. Pořád jsem někde lítala, nepostála, neustále něco vymýšlela. Já byla ten, kdo se klidně hádal, i s cizími lidmi. Zajišťovala jsem zábavu, dokonce jsem byla třídní bavič! Chtěla bych to zpátky.... Ale nechtěla bych už znovu to tělo, co jsem měla, řekněme při mých (nejvyšších) 56 kilech, ale nechci ani těch 50. Ano, je to tak, mám limity, bohužel. Ale třeba přiberu na 45, což plánuji, a najednou nebudu mít problémy s tím, že bych měla mít ještě o 5 kilo víc, bůh ví.
A co nového? Třeba to, že jsem několikrát pojedla v restauraci. Také jsem se dokázala 2 dny stravovat úplně mimo domov. Asi milionkrát jsem se setkala se svými přáteli, několikrát vyrazila do společnosti, dala se celkem dohromady s "bývalou" kamarádkou. Utratila asi milion korun za hadry, kosmetiku a podobně...
Mínus - pořád jím dokola jedna a ta samá jídla. Za ty dva dny mimo domov jsem shodila skoro 2 kila, ale hned po návratu jsem je zas nabrala, to nebyl žádný úbytek na váze, jen běžný pohyb váhy způsobený krátkodobým menším příjmem a větším výdejem.
Zajímá vás ještě něco? Klidně se ptejte :) Můžete i na ask.fm.


8 komentářů:

  1. 50 kilo není zlo :) Také jsem se bála, ale klidně ti pošlu fotky, že jsem vymakanější na 49, než na 46 :D Tam mi to začalo jít už trošku na bříško, že bylo takové povolenější, nebo mi to tak přišlo. A tohle mi sluší mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že je ti fajn a máš skvělou oporu doma i mezi přáteli :)) počkej, až nabereš svaly - to se ti bude tak líbit, že na na 45, ani 50 kilech nebudeš chtít přestat :)

      Vymazat
  2. To je radostná zpráva, že se ti tak daří x) Mít kolem sebe lidi, kteří tě mají rádi a v každé situaci tě podrží, je opravdu to nejhřejivější, obvzlášť když můžeš být tak často s přáteli jako 'normální' osoby, kterou ty samozřejmě taky jsi! x) S příbíráním si hlavu až tak nelam, později zkrátka uvidíš, kolik je už dost, aby ses sama sobě líbila x)

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásné, že máš milující rodinu.. Je dobře že si uvědomuješ, že máš víc energie :) Tak jen tak dál :) Já se teď cítím taky líp - že mám lepší kondičku a když jdu někam na výlet - tak se už dopředu neděsím jak to bude dlouhé.. protože to přece musím zvládnout, když pravidelně cvičím a dobře jím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna jsem si říkal, když už konečně něco napíšeš a koukám, samé dobré zprávy ! Drž se :) !

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že klady přebývají, jen tak dál.
    A věř, že těch 50 kg bude paráda! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc držím palce a jsem ráda, že se daří :) Koukej 50 kg nebo 53, to je jedno, když budeš mít svaly a budeš se cítit fajn :)))) Když se budeš líbit sama sobě i okolí i při 45, proč ne :) Jde taky o to, jak jsi vysoká :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků