09 února 2013

Při které váze jsi se cítila fyzicky ale i psychicky nejlépe?


Při které váze jsi se cítila fyzicky ale i psychicky nejlépe?
Na tuto otázku je velice těžké odpovědět, protože čím je člověk hubenější, tím více zapomíná na to, jak mu bylo dřív. Ale platí to i naopak, čím víc vážím, tím víc mám minulost jako v mlze. Fyzicky jsem na tom začala být špatně někdy v 30 kilech, pak to šlo od desíti k pěti. Nevím, kdy jsem se cítila fyzicky nejlépe, určitě to nebylo v 25 kilech, ale nemůžu říct, jestli třeba ve 40 ano. Jen si vzpomínám, že když jsem se rozhodla jít poprvé do nemocnice, protože jsem neměla sílu naprosto na nic, ukazovala váha 37 kg.
Psychicky je to asi stejné. Nedokážu přesně říct, kdy jsem se cítila nejlépe. Asi platí, že čím těžší, tím šťastnější, dokud to nepřekročí nějakou hranici. Ne že by se mi chtělo to přiznat, ale asi to tak bude. Ale je pravda, že při 54 kilech jsem už měla divné pocity, proto jsem se začala zase vážit a nakonec hubnout, něco mi nesedělo.

2 komentáře:

  1. Super, že jsi se přemohla a dostala se z těch 25 kil, jen tak dál! Já se cítím s každým kilem nahoře líp jak psychicky, tak fyzicky. Když jsem měla těch 39 kilo, byla jsem furt unavená, vypadala jsem jak staženej králík, brrr! Přeju hodně štěstí v léčbě, musíš to zvládnout, máš našu plnou podporu! :)

    OdpovědětVymazat

Archiv článků