05 února 2013

Rimmel London Stay Matte Pressed Powder

Velice aktuálním tématem se pro mě stal poslední týden pudr od značky Rimmel – Stay Matte - Pressed Powder. Donedávna jsem používala pudr NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (článek o něm si můžete přečíst ZDE), ale po docela kruté zimě zmizely i poslední známky mého letního opálení a já se musela porozhlédnout po ještě světlejším odstínu pudru. Nakonec vyhrál ten od Rimmel London.
Přejděme tedy rovnou k plusům a záporům:

Výhody:
+ KONZISTENCE – je docela tuhý, ale ne tolik jako NYC Smooth Skin Powder, na druhou stranu se ani nesype
+ ODSTÍN – dlouho jsem hledala tak světlý odstín (používám 001 Transparent), ostatní kosmetické firmy dělají, jako by jsme všichni žili na Bahamách
+ ZMATŇUJÍCÍ – co slibuje, to splňuje. „Stay Matte“ skutečně je, pleť se po nanesení neleskne
+ CENA – ta mě dost udivila, pudr stál asi 119 Kč a upřímně jsem nečekala tak dobrou kvalitu za tak nízkou cenu. Dle mého názoru je to chybějící houbičkou, za kterou Rimmel dost ušetřil.

Nevýhody:
- BALENÍ – pudr má průhledné víčko, které se dá celé sejmout, a které HLAVNĚ nemá žádný veliký uzavírací systém – prostě a jednoduše při zavření nic necvakne nic se nesepne, nespojí, nezachytí, pevně neuzavře. Už se těším, až ho najdu po celé kabelce.
- APLIKÁTOR – žádný tu není!!! Rimmel tento pudr prodává bez jakékoli houbičky na nanášení. To považuji za absolutní a největší možnou chybu. Jak ho mám sakra někde na cestách dostat na obličej?


Čtyři medvědi z pěti!


1 komentář:

Archiv článků