23 února 2013

Zmrzlina I

Chcete vědět, jak se vyrábí nejoblíbenější letní osvěžení - zmrzlina? Ty pravé smetanové jsou opravdovou delikatesou a je jen na vás, jakou z neuvěřitelného množství příchutí si vyberete. Dáte si snad čokoládovou, jahodovou nebo citrónovou? S karamelem, sypané čokoládou nebo polité jahodovým sirupem? Všechno je možné. A pro milovníky zmrzlinových "sendvičů" máme dobrou zprávu - i o těchto dobrůdkách se v následujícím videu dozvíte více. Příjemnou zábavu:


19 komentářů:

  1. Proč nám nenapíšeš jakou dobrou smetanovou si dáš ty? Nebo tě zase jen zajímá jak ji normální lidi abys měla super pocit že ty si nedáš zase nic?

    Co kdybys sem na blog dávala jen fotky a přípravu jídel který jis!!! Jinak to jaksi postrádá smysl... Chceš abychom ti tady psali jakou si dáme, a proč? Dáš si jí snad pak taky? Nebo jen mrknes kolik má kj a řekneš si jé ta toho snědla

    Napiš nám jaká byla a jakou doporučujes ty! A pak čekej odpovědi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji Magnum Double Caramel ;)

      Vymazat
    2. Fajn, a kdy jsi to magnum měla naposledy a kolik si ho snědla? Nějaký liznuti od kamarádky se samozřejmě nepočítá

      Vymazat
    3. Magnum samozřejmě celé, proč bych si dávala jen určitý podíl? Asi tak někdy před 2 roky... nejsem si jistá.

      Vymazat
  2. Ó, niekto nám tu ide rozprávať o zmrzline ktorú mal pred dvoma rokmi... Poviem ti, to je úplne normálne... :) že ti nie je zo seba samej na smiech nechápem ťa vážne. Ak chceš byť populárna, založ si blog čo ja viem, o móde, nikoho nezaujímajú tvoje choré anorektické myšlienky. Som možno odporná, ale to je realita :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi mě pobavila. Už poněkolikáté :-D Sama máš blog o anorexii, a myslíš, že ty tvoje kecy někoho zajímají? Sama si založ blog o móde.

      Vymazat
    2. Možná nezajímaji, ale aspoň s sebou něco dělá, tahle se v tom jen vyžívá

      Vymazat
    3. Tak ať se vyžívá, je to její věc. Snad nějaká tolerance by měla být. Taky to tady číst nemusíš, když ti to tak vadí. Ani ta druhá koza.

      Vymazat
    4. Áno, ale ja narozdiel od nej nemám v názve "liečim sa z anorexie" ale namiesto toho tu choro zverejňuje recepty a vyžíva sa v tom, že je anorektička. A ty očividne nemáš ani páru o tom, čo som tým chcela povedať a ak máš problémy s vyjadrovaním alebo nervami kľudne, ale nekompenzuj si ich na mne ;-)

      Vymazat
    5. Tiuško, já se opravdu nebudu zabývat holčičkou ve tvém věku.

      Vymazat
    6. Neviem síce aký "vek" máš ty, ale ja sa aspoň viem správať a nenadávam tu po ľuďoch ;-) a potom si rozmysli, čo chceš, lebo ako vidím zaoberáš sa mnou až viac ako by som chcela ;-)

      Vymazat
  3. Taky mě to pobavilo... před 2 roky :D :D Před dvěma roky to do tebe někdo násilim někde dostal :D

    Hele nechceš to tu celý přejmenovat na "nsza" nebo "vsva"? Neléčím se/vyžívám se v anorexii....

    Fakt když je to s tebou tak zlý, nic neděláš a jen se dál postupně hubíš, tak o tom aspoň nepiš, navíc to že sleduješ celý dny jen ostatní blogy holek, který jí víc, nás se tady ptáš co bychom ti doporučili, aby sis nic z toho nedala a měla opět dobrý pocit, popisuješ a čteš recepty, které s takovou slastí, co nejkaloričtěji připravuješ ostatním aby sis pak vychutnala ten pocit, že TY si to dokázala a nedala si.... je to pro-ana blog, a je o to nebezpečnější, že to není na první pohled patrné, a hlavně i tobě to jen škodí, ale to už je tvůj problém a dokud to nepochopíš, je to uplně jedno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlas, ale pozor na Anonymku hore, zachvíľu nám tu bude všetkým nadávať :-) asi by sme tu ani nemali písať, veď to naše názory sú choré vlastne...

      Vymazat
  4. Jo a ještě jeden dotaz, zajímalo by mě, pro koho bys řekla že jsou ty jídla co vaříš tak ráda, nebo ty smetanové zmrzliny, když ne pro tebe? Tím tebe teď myšleno někdo kdo má přibrat. Kdo tedy, pokud ne ti co přibíraji, má jíst tyhle jídla? Ti co udržujou nebo nedejbože maji zhubnout už tuplem ne, takže by mě zajímalo pro koho se prodávají ty desítky, stovky kuchařek.

    OdpovědětVymazat
  5. Tady je hlavní problém v tom že:
    existují pro-ana blogy, jasně je to hrozný a smutný ale budiž, pokud se někdo rozhodne pro to, je svého osudu strůjcem
    pak jsou blogy kde holky zkouší se z toho dostat a vzájemně si pomáhají

    problémem tohoto blogu je, že se tváří jako to druhé, ale je tím prvním, byť si to možná autorka ani neuvědomuje a o to je to nebezpečnější... ona sama si tady tu nemoc jen "tutlá" a dělá co chce "ona" a navíc, přijde sem holka co se chce léčit - říká si, je super, blog holky jako já... zjistí že holka jí na snídani jeden jogurt, ostatním vyvařuje atd. a řekne si, je super, tak to mi taky stačí jen jogurt a bude to dobrý....

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to tady pročítám, je mi smutno. Musíš toho evidentně hodně zkousnout, co se týče řečí na svoji osobu, navíc od lidí, co o Tobě nic nevědí, a neznají příčiny Tvého chování. Neznám Tě, ale vím, jak je těžké s tímto bojovat. Nevím, co Ti mám na to víc říct. Asi jen to, že Ti fandím, a snad budeš brzy v pohodě.
    P.S. I kdybys přibírala po 100 g týdně, tak to bude supr :-) Záleží jen na Tobě, na nikom jiném.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemysli si že nevim o čem mluvim... sama sem si tim taky prošla a právě tohle "mazání medu kolem huby" je nejhorší.... musí jí někdo na tvrdo řikat jak na tom je, a to že přibírá.. to je bohužel taky spíš "špatně", ptž přibírá z ničeho, má zhuntovaný metabolizmus a tělo nadále hrozně strádá.

      Vymazat
    2. Mně je z toho taky smutno...lsza, nemáš to vůbec lehké :/ Ale moc Ti držím pěsti! Můžeš se na mě klidně s čímkoli obrátit! E-mail máš :))! Nejsem schopna posoudit, jestli tyhle "anonymní" komentáře můžou někomu pomoct. Ale fakt je ten, že se lsza třeba naštve a rozhodne se konečně všem ukázat, zač je toho loket!!!! :))

      Vymazat
    3. Ad anonymka: Psala jsem to lszan, tak prosím Tě nepiš pod mé příspěvky. A neber si to osobně.

      Vymazat

Archiv článků